Sharon Stone šokirala fanove fotkom za 65. rođendan: "Što ti je s usnama?"

Foto: Instagram

SLAVNA glumica Sharon Stone našalila se na društvenim mrežama da je svoj 65. rođendan obilježila opsežnom plastičnom operacijom objavivši pritom fotografiju na kojoj joj usne izgledaju dramatično veće.

"Učinila sam to. Konačno. Za rođendan sam otišla u Hollywood. Ponekad dobijete baš ono što želite", napisala je. No The Independent piše o čemu je u biti riječ - ovakav ekstremni izgled Sharon je postigla zahvaljujući Wax Lipsu, slatkišu s okusom trešnje u obliku prevelikih, crvenih usana.

"Zašto si to napravila?", "Grozno", "Ovo ne izgleda normalno", pisali su joj u komentarima obožavatelji koji su mislili da se uistinu podvrgla estetskom zahvatu.

Ranije je često koristila botoks

Inače, glumica je ranije govorila o čestom tretiranju botoksom, sve dok nije doživjela moždani udar koji ju je natjerao da ponovo razmisli o zahvatima.

"Bilo je razdoblja slave kada sam uzimala botoks, filere i slično, a onda sam doživjela veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam na više 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se vratila jedna strana lica", rekla je prošlog rujna za Vogue Arabiju.

Ovo potresno iskustvo promijenilo je način na koji je dotad gledala na estetske operacije pretvarajući ih od "slatkog luksuza u neku vrstu bolne neurološke potrebe". Unatoč tom iskustvu, rekla je Stone za časopis, osjeća se "zaista sretnom" i "nikada nisam bila ovako radosna".

"Osjećam se kao da je ovo najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje u mom životu", rekla je.

Pročitajte više