Pjevačica koja je dugo skrivala lice progovorila o estetskim zahvatima

Foto: Profimedia

PJEVAČICA Sia otkrila je svojim obožavateljima na X-u (bivšem Twitteru) da je bila na liposukciji. 

"Morala sam uzeti lijek zbog kojeg sam se udebljala, a svoju težinu ne mogu promijeniti vježbanjem ni lijekovima pa sam otišla na liposukciju danas. Molim vas, znajte da sam tako sretna što imam resurse kojima mogu promijeniti svoj izgled i, kad me vidite ponovno, želim da znate da to nije došlo zbog dijete i tjelovježbe", rekla je.

Australska pjevačica rekla je da želi biti iskrena u vezi liposukcije, no nije otkrila gdje je na svom tijelu obavila zahvat.

"Želim biti iskrena o svim svojim postupcima kako ne bih pridonosila sustavu koji nam govori da nismo dovoljni", objasnila je i dodala: "Nesigurna sam kao većina ljudi i to što sam u očima javnosti stvara mi tjeskobu, pa sam odlučila promijeniti svoj izgled zbog problema s vlastitim samopouzdanjem."

Drugi put da je obavila liposukciju

Objavu je zaključila molbom za molitve i podršku svojih obožavatelja. "Molite za mene, molim vas!"

Ovo je bio drugi put da je Sia bila na liposukciji. Godine 2021., tijekom intervjua s liječnikom i piscem Gaborom Matéom, ispričala je da ju je vlastita nesigurnost nagnala na liposukciju. "Dvaput sam bila na liposukciji brade, misleći da imam duplu bradu, a pokazalo se da su to mišići koje koristim za pjevanje. Bila sam tako nesigurna", rekla je i dodala da je imala i neuspjelu liposukciju trbuha.

Skrivanje lica iza plave perike

Australska pjevačica u prošlosti je redovito na svojim nastupima i pojavljivanjima u javnosti skrivala svoje lice. Sia je, nastupajući u Carpool Karaokeu, Jamesu Cordenu otkrila da je odlučila skrivati svoje lice jer često glazbu zasjeni izgled izvođača, što je ona željela izbjeći. Odluka je također bila motivirana željom da bude samouvjerenija na pozornici. Odluku da se skriva od javnosti donijela je 2014. godine, kad je postala planetarno poznata. 

"Otrijeznila sam se kada sam stavila periku na lice - kao da sam u balončiću sama sa sobom'", rekla je Zaneu Loweu u intervjuu za Apple Music 1 iz rujna 2023.

U listopadu je ponosno otkrila da je napravila neke estetske zahvate na licu koje je obavio estetski kirurg s Beverly Hillsa dr. Ben Taleij. "Ja sam pop zvijezda koja inače skriva svoje lice i ne lažem i zato ću vam reći kako sam kod doktora Taleija bila na zahvatu koji je on odlično odradio. Zbilja je genijalan u svom poslu", kazala je ona na dodjeli Daytime Beauty Awardsa u Los Angelesu. 

Pročitajte više