Siena nakon finala u Supertalentu: Ovo nije posljednji put da ste me vidjeli

Screenshot: YouTube

JUČER se održalo finale osme sezone Supertalenta, u kojem je pobijedila Anatacha Filimone. Uz nju, u Superfinalu su bile Siena Uremović i Tetiana Kundyk, a Siena je osvojila drugo mjesto. Nakon završetka finala Siena se oglasila na društvenim mrežama i zahvalila je svima koji su glasali za nju. 

"Ne mogu vjerovati da je moje putovanje na Supertalentu došlo kraju! Bila sam prezadovoljna svojim nastupom i ne mogu vjerovati da sam osvojila drugo mjesto u osmoj sezoni Supertalenta. Hvala puno svima koji su glasali. Sve vas jako volim i vaše poruke i komentari podrške su nevjerojatni. 

Puno hvala Martini Tomčić, Maji Šuput, Davoru Bilmanu i Janku Popoviću Volariću na nevjerojatnim povratnim informacijama i podršci tijekom cijele emisije. Hvala Novoj TV što su ovo omogućili, vječno sam zahvalna. Hvala, Hrvatska, volim vas i ovo nije posljednji put da ste me vidjeli", napisala je Siena u opisu fotografije. 

Nakon objave su joj se javili obožavatelji s porukama podrške. 

"Apsolutna superzvijezda. Ovo je početak mnogih prekrasnih stvari", "Tako se ponosim tobom. Kakvo nevjerojatno postignuće", "Za mene i mnoge ljude si ti pobjednica. Tvoj talent, izvedba, osobnost i tvoja pozitivna energija bi trebali biti na tronu, ali... Samo nastavi raditi ono što voliš jer si prava inspiracija za mnoge", pisali su joj ljudi. 

Podsjetimo, nakon nastupa u finalu Siena je dobila pljesak žirija i publike te otkrila da izvedbom želi poslati poruku. 

"Umjesto da se natječem protiv ovih nevjerojatnih talenata, odlučila sam poslati poruku. Naš planet treba pomoć čovječanstva, svi to prolazimo zajedno", rekla je nakon nastupa. 

Njezin nastup dobio je pozitivne komentare, a posebno se svidio Martini Tomčić. 

"Ovo je za mene nadnaravno iskustvo. Ovo kako Siena živi i pleše ples, to je doista nešto jako, jako posebno. Mislim da je doista odaslala poruku, ne samo u kontekstu događanja koji su bili u videu izrečeni nego i kroz najžešću aktualnost koja nas je globalno zatekla, a to je da se svi trudimo biti mali gladijatori u ovim nenormalnim vremenima, pa si ti morala biti dvostruka gladijatorica da bi uopće došla u Hrvatsku", rekla je Martina. 

Maja je komentirala da je Sienin nastup jedan od onih koje publika želi što duže gledati. 

"Zaista žena koja može sve i pritom ima to prekrasno lice, skromnost, čime nas dodatno očara. Iznova pomisliš je li ovo moguće. Nastup mi je prošao u sekundi. Jedan od nastupa koji želiš gledati duže. Nebo ti je granica. Dala bih sve na svijetu za jedan dan tvog tijela samo da vidim što se sve može njime. U svakom slučaju, ti si stvarno pravo hrvatsko čudo", dodala je Maja.

Pročitajte više