Silvio Berlusconi "bacio oko" na hrvatsku missicu Sarah Ćosić

NESTAŠNI talijanski premijer, javljaju doušnici s ondašnje televizije RAI UNO, bacio je oko na hrvatsku ljepoticu Sarah Ćosić, aktualnu Miss Universe za našu zemlju. Navodno je iz samog državnog vrha (čitaj: ureda Silvia Berlusconija) naređeno da se Sarah dovede u Italiju kako bi ondje zaplovila televizijskim vodama, postala zvijezda talijanskog estradnog neba i Berlusconijeva nova štićenica.

"Sarah je zaslužila uspjeh"

Sarah je, navodno, ovih dana tu financijski unosnu ponudu primila, i intenzivno razmišlja o tome da je prihvati. Isto je potvrdio i vlasnik licence za Miss Universe Hrvatske, Vladimir Kraljević. Silvio Berlusconi, koji je osim po skandalima, poznat i po tome da mu se smije reći "ne", za Ćosićku se zainteresirao nakon što su fotografije s izbora za Miss Universe otišle u svijet, i očito, stigle i do RAI UNA.

Ponuda koja je mladoj ljepotici stigla vrlo je konkretna, a uključuje i besplatne satove talijanskog, a Kraljević smatra da je to posve normalno. "Talijani jako vole naše djevojke. Nina Morić je prošlost, i vrijeme je da njezino mjesto zauzme mlađa i medijima zanimljivija djevojka. Učinit ću sve što je u mojoj moći da Sarah uspije, smatram da je zaslužila", rekao je Kraljević.

Diplomatski harem obišao cijeli svijet



Berlusconijeva sklonost prema mlađahnim, a ponekad i maloljetnim ljepoticama svjetsku javnost zabavlja godinama, a razuzdana strana talijanskog premijera dosadila je i njegovoj supruzi koja je nedavno, potaknuta medijskim interesom za ovaj neobični fenomen pukla - i zatražila razvod.

Fotografije njegovog mahom maloljetnog harema prije nekoliko tjedana sablaznile su svijet, koliko je to bilo uopće moguće s obzirom na to da se o njihovom postojanju u javnosti dugo nagađalo, a medije je posebno zainteresirala činjenica što je, zajedno s Berlusconijem, na škakljivim fotkama uhvaćen i češki premijer.

Pročitajte više