Simona 2010. dočekala s Tanjom Jovanović, Ante uz narodnjake

IAKO je ranije rekla da će Novu godinu dočekati u društvu kćerke Gabrijele, Simona Gotovac predomislila se zadnji tren i avionom odletjela u Dubrovnik kako bi Novu godinu dočekala s prijateljicom Tanjom Jovanović. Bivša Farmerica nastupala je u klubu Factory dok je Simona bila gošća na njezinom koncertu.

"Ovo mi je bio jedan od boljih dočeka u životu"

"Vratila sam se jutros i mogu reći da mi je bilo odlično. To mi je bio jedan od boljih dočeka u životu", rekla nam je Simona koja Tanju nije vidjela nekoliko mjeseci pa je odlučila nadoknaditi izgubljeno vrijeme na dočeku 2010.


"Imala sam nekoliko ponuda, ali kad me pozvala Tanja odlučila sam da neću raditi već da ću u 2010. zakoračiti s prijateljicom", priznala nam je Simona koja se zajedno s Tanjom nakon njezinog nastupa zaputila u noćni klub, a zatim su otišle na spavanje. Za to vrijeme, njezina kćer Gabrijela bila je sa Simoninom majkom Tamarom Trpkov u jednom zadarskom hotelu na organiziranom dočeku dok je Ante lumpovao po narodnjačkim klubovima u Zagrebu.

"Bio sam s društvom u Diamondu, ali ne mogu reći da mi je bilo nešto posebno s obzirom da svaki dan izlazim van", priznao nam je Ante koji dodaje da je njemu svaki dan Nova godina. Nakon narodnjačkog kluba, oko četiri ujutro, Ante se zaputio na spavanje. "Svaki dan izlazim pa nemam potrebe lumpovati do zore. Što ću drugo, bolje da budem vani nego sam doma", komentirao je Gotovac.

Pročitajte više