Simona: Ante je pobrkao lončiće, neće dobiti ni novčića

IAKO dio javnosti, kao ni sam Ante još uvijek ne vjeruju kako je eri Gotovčevih došao kraj, Simona je čvrsto odlučila okrenuti novu stranicu u svom životu što je potvrdila i večeras kada se pojavila sama, nasmiješena i dotjerana na otvaranju druge trgovine poznatog dizajnera Ivice Skoke. "Odlično sam, polako sve stvari dolaze na svoje. Nikada se nisam bolje osjećala. Živim sama s Gabrijelom, a ovih dana očekujem sastanak s odvjetnicima. Malo sam sve to požurila i ovaj put se definitivno razvodim, odbrojavam minute i sekunde. Totalno je gotovo", rekla je Simona.

Kada je krenula priča o razvodu najeksponiranijeg hrvatskog para, pojavio se i dokument kojim je Ante pokušao zadržati suprugu i spriječiti razvod. Riječ je o ugovoru koji Simonicu obvezuje da radi sve što joj on naloži, a on će, zauzvrat, velikodušno to isto i financirati. Ugovor je težak deset godina i milijune eura, a odluči li ga Simona raskinuti, Anti će morati plaćati milijun eura za svaku godinu dok famozna desetica ne istekne. "To je poslovan ugovor i nema veze s privatnim životom. Ante je malo pobrkao stvari", objasnila Simonica i dodala kako nakon razvoda od Ante ništa ne želi.

"Kakav je Ante otac ne bih komentirala"

Kada prevrti bračnu priču koja je trajala šest i pol godina, Simona kaže: "Najljepše je to što sam s njim dobila Gabrijelu, a ružnih stvari se ne želim sjećati". "Pojavljivat ću se i dalje na eventima, ali ću pokušati preokrenuti medijsku sliku na pozitivno. O privatnom životu više neću pričati i raditi cirkuse kao do sada. Gotovčeve ćemo pamtiti po ludosti i iskrenosti, ali od sada sam samo Simona", dodala je.

"Anti nikada neću braniti da viđa Gabrijelu, on njen otac, a ja ću se potrudit da joj sve omogućim da ona ne osjeti da tata više ne živi s nama", tvrdi uskoro bivša Gotovčeva supruga, a na pitanje kakav je Ante otac samo kratko odgovara: "Ne bih to komentirala". Pisalo se i kako Simona već ima novu ljubav, ali ona to demantira. Kaže kako će se, nakon kratkog odmora s Gabrijelom, posvetiti samo karijeri. "Nastavit ću se baviti pjevanjem. I dalje imam poslovni ugovor s Antom i još ću neko vrijeme s njim raditi, a onda će se stvari početi sređivati, nadam se u moju korist", tvrdi Simona. "Ante je moj uskoro bivši muž i Gabicin otac i o njemu sve najbolje. Želim mu svu sreću u životu i da nađe ženu koju će voljeti i cijeniti, ali što dalje od mene", zaključila je.

Pročitajte više