Simona Gotovac: Veselim se Božiću bez Ante!

NAKON što nam ih je predstavila svojim golišavim fotografijama Aleksandra Grdić, jučer je u prvom zagrebačkom šoping centru održana revija WLM čizmica, koju su nosile prave posvuduše: Grdićka, Simona Gotovac, Maja Cvjetković, Jelena Orešković i Tina Katanić, ali i mala Gabi Gotovac te sin Ane Rucner i Vlade Kalembera, Darijan. Mali manekeni su se u svojim ulogama snašli nešto lošije od iskusnijih djevojaka, ali su uspjeli izazvati oduševljenje prisutnih i izmamiti svoj prvi pravi pljesak.

"Gabica pokazuje sklonost baletu"

Malu Gabicu bodrila je mama Simona, koja nam je ispričala kako njezina kći ne pokazuje afinitet prema manekenskim vodama, nego je ona vidi kao balerinu te da Gabicu za reviju nije posebno pripremala. "Gabi malo gleda na televiziji revije, a mama joj je objasnila da će danas ona biti prava manekenkica i to joj je bilo super", ispričala nam je Simonica. "Gabica pokazuje sklonost baletu i mislim da ću je upisati na balet. Neću joj sugerirati čime da se u životu bavi, ali mislim da Gabi neće u manekenke", kaže.

Simona nam je ispričala i da se veseli svojem prvom Božiću bez Ante, nakon dugog niza godina. "Jedva čekam Božić, nabavit ću veliki bor i bit će nam idealno. Kuhat ću i pripremati gozbe, a na Badnjak idemo na polnoćku. Kraj novog stana imam odmah crkvu i to je super, jako nam je blizu", priča Simona.

"Ne planiram kćer zasuti darovima"



Simona nam je ispričala i kako još uvijek nije obavila božićni šoping te je dodala da ona, suprotno uvriježenom mišljenju, nije šopingholičarka. "Nisam još kupila darove, ali ne mislim se previše istrošiti. Svojim najbližima ću kupiti nešto, ali darovi nisu uvijek materijalni. Ne planiram razmaziti Gabicu i zasuti je darovima, najbitnije je da smo nas dvije sretne, a to je najveći dar koji joj mogu pružiti", kaže.

"Ne dam Anti povoda da se naslađuje"

Pretresli smo sa Simonom i postupak njezine brakorazvodne parnice, koji je započeo prošli tjedan. "Ne znam zašto se Ante nije pojavio, pročitala sam da je bio vani i tulumario, ali iskreno, nemam pojma gdje je bio. Ali, svejedno je, pojavio se on ili ne, ja znam da ću dobiti razvod i veselim se tome. Ja sam skoro slobodna žena", napominje Simona. "Svašta čujem i da je Ante u dugovima, i da tulumari, ali uopće ne bih to komentirala. Nije zaslužio da mu dajem medijski prostor. Meni je super, radim i sretna sam", zaključila je Simonica.

Pročitajte više