Simona Šajn nakon bogatog Rusa ljubi 22-godišnjeg studenta

SAMO nekoliko mjeseci nakon razvoda od kontroverznog Ante Gotovca, Simona Šajn pronašla je novu ljubav. Dok ju je donedavno grijao bogati Rus, Simona sada ima novog dečka - mladog studenta kojeg je upoznala u teretani. Iako je misteriozni Zagrepčanin mlađi od nje četiri godine, Simona je za IN magazin otkrila da joj razlika u godinama nimalo ne smeta.

"Mislim da žena bolje izgleda kad ima nekog mlađeg"

"Nemam ništa protiv toga što je mlađi. Mislim da žena bolje izgleda i zrači kada uza se ima nekog mlađeg", tvrdi Simona koja dodaje da se zaljubila na prvi pogled. Kako se zove novi dečko Simone još uvijek nije poznato, ali s obzirom na to da je nedavno ruku ukrasila kristalima u obliku slova M, mnogi pretpostavljaju da ime mladog studenta započinje upravo tim slovom.

Osim što vrijeme provodi s novim dečkom, Simona se posvetila snimanju pjesama, ali i manekenskoj karijeri koju je zapostavila zbog one pjevačke. Kako otkriva bivša Gotovčeva, planira izgraditi inozemnu karijeru, točnije planira raditi u Milanu gdje joj jedna manekenska agencija radi book.

Pročitajte više