Simple Minds stiže u pulsku Arenu

Foto: Press

Simple Minds, legendarni škotski rock bend predvođen Jimom Kerrom, prvi put stiže u pulsku Arenu u srijedu, 3. srpnja 2024. 

Miljenici domaće publike nastupit će na najspektakularnijem koncertnom prostoru na otvorenom u Hrvatskoj. Jedan od najvažnijih otočkih pop rock bendova u povijesti održao je rasprodani koncert na zagrebačkom stadionu Šalata u lipnju 2022., a nastup pred 5000 fanova održao se u sklopu velike svjetske turneje.

Ovoga puta će dvije tisuće godina stari amfiteatar biti savršena pozornica na kojoj će Simple Minds podsjetiti na megahitove iz svoje cijele karijere i donijeti ono najbolje iz svog opusa.

Glazbena sila

Od 70-ih naovamo Simple Minds su se izgradili kao jedan od najpoznatijih bendova iz UK-a, prodajući više od 60 milijuna ploča diljem svijeta, sa singlovima na prvim mjestima ljestvica na obje strane Atlantika. Bend ima upisano i čak pet broj jedan albuma u UK-u.

Kroz zadnje desetljeće potvrdili su svoj utjecaj i pokazali da su i dalje glazbena sila koja nastupa pred desetcima tisuća fanova diljem svijeta. Prebogati katalog hitova koje Simple Minds izvode uključuje bezvremenske klasike poput Don’t You (Forget About Me), Alive & Kicking, Belfast Child, Promised You A Miracle, Glittering Prize...

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 8. prosinca, od 10:00 sati u sustavu Eventima i na njihovim prodajnim mjestima. Early bird cijene su 59 eura za parter stajanje, 77 eura za tribinu sjedenje i 48 eura za sektor trava gore stajanje, a vrijede do 31. prosinca.

Pročitajte više