Sin Britney Spears: Htio bih je opet vidjeti, nadam se da ćemo moći normalno pričati

Foto: Instagram

NAKON što je ranije ovog mjeseca Kevin Federline, bivši suprug Britney Spears, izjavio da njihovi sinovi Sean Preston (16) i Jayden James (15) ne žele viđati pjevačicu, Jayden je izjavio za britanske medije da i on i Preston "žele samo najbolje" za svoju majku.

U seriji intervjua koji još nisu emitirani Jayden je, prenosi The Sun, majci poručio: "Volim te i želim za tebe samo najbolje. Možda ćemo jednog dana moći skupa sjesti i normalno razgovarati."

Dodao je da "okolina koju je ona stvorila nije bila ugodna" za njega i njegovog brata. "Kad imaš 10 ili 11 godina, onda počinješ shvaćati neke stvari. Nema tu mržnje... Stvarno bih je opet htio vidjeti. To bi me razveselilo, a razveselilo bi i Prestona."

Dječaci trenutno žive u Los Angelesu sa svojim ocem i njegovom suprugom Victorijom Prince, bivšom odbojkašicom. Nisu se pojavili na vjenčanju Britney Spears i Sama Asgharija, iako su bili pozvani.

"Nije bio pravi trenutak"

"To jednostavno nije bio pravi trenutak za to. Ne kažem da nisam sretan zbog nje. Sretan sam zbog njih, ali ona nije pozvala cijelu obitelj. Da smo otišli samo ja i Preston, to bi sigurno završilo obiteljskom svađom", rekao je Jaden.

Podsjetimo, Federline je ranije ovog mjeseca izjavio da "dječaci nisu htjeli ići na njezino vjenčanje", a napomenuo je i da se osjećaju neugodno jer Britney na Instagramu objavljuje svoje golišave fotografije.

Njegovu je izjavu Britney komentirala na Instagramu.

"Tužno je čuti kako moj bivši suprug govori o odnosu između mene i moje djece. Kao što svi znamo, odgajanje tinejdžera nije nikome lako. Zabrinjava me činjenica da se razlog temelji na mom Instagram profilu. Bilo je to puno prije Instagrama. Sve sam im dala... Samo, mama mi je rekla da ih trebam dati njihovom tati...", napisala je pjevačica.

Pročitajte više