Sin puštao kosu kako bi je darovao bolesnoj mami koja je ostala bez nje zbog zračenja

Foto: Facebook

MELANIE SHAHA 61-godišnja je mama šestero djece iz Arizone kojoj je 2003. dijagnosticiran tumor na mozgu. Morala je proći dvije operacije kako bi uklonila tumor, piše Today. 

Tumor se ponovno pojavio, nakon čega joj je 2017. propisano zračenje, zbog čega je izgubila kosu.  

"Kad izgubiš kosu, izdvajaš se iz gomile pa i dobroćudni ljudi mogu reći riječi koje ti slome srce", izjavila je tada. 

Dirljiva gesta

Pogođen teškim trenucima kroz koje mu je prilazila majka, njezin tada 28-godišnji sin Matt odlučio je početi puštati kosu kako bi od nje mogli napraviti periku. 

Iako je Melanie u početku oklijevala, njezin je sin bio odlučan da joj pomogne. Trebale su mu dvije i pol godine da uspije u svom pothvatu, a do ožujka prošle godine naraslo mu je 30 cm kose. 

I think the best part of being home is that I get to talk to Melanie Kimball Shaha whenever I want. Everything I am I owe to my angel mother. Happy mother's day mom :)

Posted by Matt Shaha on Sunday, 8 May 2016

Matt je tada odrezao kosu i poslali su je tvrtki Compassionate Creations iz Newport Beacha u Kaliforniji. Melanie je u lipnju dobila periku izrađenu od kose njezinog sina, a koštala je 2000 dolara. 

"Boja je spektakularna i dali smo je ošišati i stilizirati kod frizera. Matt je rekao da mi super stoji", izjavila je sretna mama. 

"Ona je ta koja je meni prva dala kosu"

"Nisam imao o čemu razmišljati. Uostalom, ona je ta koja je meni prva dala kosu", izjavio je Matt. 

"Mattov dar bit će teško nadmašiti", priznala je Melanie, a njihova dirljiva obiteljska priča postala je viralna. 

Pročitajte više