Sjećate se Ive iz Gospodina Savršenog? Danas bi je rijetki prepoznali

Foto: Instagram

IVA RUNJANIN odnijela je pobjedu u prvoj sezoni showa Gospodin Savršeni, no na kraju je Goran Jurenec ipak završio s njenom protivnicom Hanom Rodić. Lijepa plavuša tad je privukla simpatije brojnih gledatelja, a danas bi je rijetki i prepoznali.

Naime, Iva je drastično skratila kosu te zbog toga izgleda mnogo drugačije nego što je gledatelji pamte. Iva je još ljetos ošišala svoju dugu kosu, no nedavno se odlučila za još kraću varijantu.

Njezine objave na društvenim mrežama otkrivaju da se druži i s nekim kandidatkinjama iz druge sezone showa poput Emily Živičić.

Za Goranom, čini se, ne pati previše. 

"Čekaj onog pravog", napisala je Iva nedugo nakon finala showa. "Čekaj onoga koji će te jednostavno obožavati. Osobu koja izvlači ono najbolje iz tebe i zbog koje želiš biti bolja osoba. Jedinu osobu koja će ostaviti sve da bude s tobom, bez obzira na okolnosti, osobu koja te nasmijava kao nitko prije. Čekaj osobu koja te želi pokazati svijetu jer je ponosna na tebe. I najvažnije od svega, čekaj osobu kojoj ćeš biti prioritet", zaključila je tad.

Pročitajte više