Skandiranje u Sarajevu: Brena mi te volimo!

NAJVEĆA balkanska folk pjevačica sinoć je u Sarajevu održala koncert nakon 20 godina. Lepa Brena dupkom je napunila sarajevsku Zetru. "Brena mi te volimo, Brena mi te volimo", orilo je dvoranom nakon što je pjevačica stupila na pozornicu. Kao što je i obećala, zvijezda koja je palila i žarila u zemljama bivše Jugoslavije, sarajevskoj publici poklonila je tri sata vrhunske muzičke zabave i odlične atmosfere.

Pjevali se i stari i novi hitovi

Na pozornici je uz Lepu Brenu bio i četrdesetočlani orkestar koji se pobrinuo za dodatni ugođaj. Publika je uživala u Breninim provjerenim, starim hitovima, ali i pjesmama sa zadnjeg albuma. Kraljica stadionskih nastupa "držala je sve konce u rukama", baš kao da nikada i nije imala pauzu u karijeri. Iako su najavljivani prosvjedi zbog njezina nastupa, koncert je prošao bez incidenata. 

Iako situacija u Zagrebu nije ni približno "crna" kao u Sarajevu (što se negodovanja tiče), i kod nas su se pojavila oprečna mišljenja vezana za koncert zvijezde koja je svojevremeno punila stadione diljem Balkana i šire. Sastanak s zagrebačkom publikom Brena je zakazala za 13. lipnja, a mjesto ponovnog susreta je Arena Zagreb.

S.C.
Foto:

Pročitajte više