Slađa: Htjela sam biti časna sestra, ali mama mi nije dopustila

SLAĐANA PETRUŠIĆ, jedna od natjecateljica u reality showu Farma, u intervjuu za Arenu izjavila kako nikada ne pije (iako se misli drugačije), ne drogira se te kako ima mozga zbog čega stoji iza svega što kaže. Također je napomenula kako joj je za vrijeme ratnih dana "kad je bila u izbjeglištvu" pomagala časna sestra koja joj se "toliko svidjela da je maštala o tome da se i sama zaredi i život posveti Bogu".

"Razgovarala sam sa časnom sestrom o svojim razmišljanjima i ona me počela pozivati na nedjeljne ručkove u samostan u Đakovu kako bih što bolje osjetila poziv kojim sam se željela baviti", rekla je Slađa te dodala: "Kad sam nazvala mamu i rekla joj za poziv u samostan u Đakovu, da vidim jesam li za to ili ne, mama mi je rekla da ne idem, da to nije za mene i da od mene želi da se udam i rodim djecu".

Dakako da je Slađa, tada još maloljetna poslušala majku, odbila poziv u samostan i nastavila put Zagreba gdje je završila srednju ugostiteljsku školu i potražila posao. "Nakon srednje škole radila sam kao kuharica u jednom meksičkom restoranu, kao i u još nekim zagrebačkim restoranima", kaže starleta. Većinu novaca koje je Slađa zaradila, slala je svojim roditeljima koji su se kasnije iz Prnjavora preselili u Zagreb.

"I danas sve što zaradim dajem svojoj majci, koja novac, baš kao nekad kad ga je donosio tata, stavlja u kutiju, plaća račune s njim i daje meni kad mi zatreba. Nekad mi čak prigovori kad u jednom danu tražim dvaput sto kuna kako bih kupila bon za telefon", rekla je Petrušićka koju je prije šest godina u jednom TV spotu i reklami za toaletni papir uočio Željko Malnar. Pozvao ju je u svoju emisiju i rekao kako njegovom gostu Ćiri "sisama mora zavrtjeti pamet".

"Tako si je to zamislio Malnar, no u razgovoru koji smo kasnije vodili zaključio je kako nisam glupa i kako ne može sa mnom baš lako. Kad su se kamere ugasile rekao mi je što od mene očekuje i već u idućoj emisiji bila sam glupa sisata Slađa".

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više