Slatki grijeh - Nikolina Pišek u "Plesu sa zvijezdama"

ATRAKTIVNA voditeljica svojedobno je odbila poziv za sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama", jer nije znala kako će projekt izgledati, no uspjeh emisije doveo ju je u drugu sezonu, za koju se već danima priprema s partnerom Ištvanom Vargom. "Sad mi je puno lakše, mislim da sam konačno proplesala", kaže o svojim počecima na plesnom podiju.

Za razliku od prošlogodišnjih natjecatelja, koji su se nerijetko žalili na bolove i iscrpljenost, HTV-ova voditeljica Nikolina Pišek zasad nema takvih problema, te kaže da je u fazi u kojoj se oslobodila početnog grča. "Veselim se probama, uopće mi nije naporno i ne gubim koncentraciju. Dosad sam bila u grču, ali sad, kad sam pobrala osnove, čak se usudim i uživati na plesnom podiju", priznaje Nikolina.

"Ištvan me često uspoređuje s Majom Šuput"

Kako kaže, od sebe očekuje perfekcionizam pa se nerijetko iživcira u pokušajima da bude što točnija i bolja. Ipak, pobjeda joj trenutno nije na umu: "Ne želim se opterećivati time, mislim da bih se izgubila u svemu tome kad bih samo mislila na pobjedu. Ištvan me često uspoređuje s prošlogodišnjom partnericom Majom Šuput, Kad nešto ne mogu ili ne želim, često kaže - vidiš kako je Maji uspjelo".

Za prvu emisiju "Plesa sa zvijezdama" Nikolina Pišek i Ištvan Varga pripremaju cha-cha-cha, a kako bi njihov nastup bio što bolji i efektniji, često pogledaju prošlogodišnje snimke u potrazi za inspiracijom. "Užitak mi je plesati s Ištvanom, mislim da sam dobro odlučila kad sam pristala na sve ovo što me čeka", zaključuje Nikolina, koja u svom prvom plesnom outfitu neodoljivo podsjeća na Ženu Mačku iz drugog nastavka o Batmanu.

Prije HTV-ovog showa, Nikolina će se nakratko posvetiti manekenstvu, i to na reviji Marka Grubnića i Linee Exclusive u sklopu 10. Cro A Portera. Jedna od najpopularnijih ljepotica u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu kaže kako joj imponira činjenica da se od samog početka izbora nalazi u vrhu liste: "Užasno mi je drago! Ako tako kaže glasačko tijelo, tko sam ja da se usprotivim?".

D.K.
Foto: HRT

Pročitajte više