Slavko Sobin pobjednik "Plesa sa zvijezdama"

Foto: Instagram

SLAVKO SOBIN je pobjednik showa "Ples sa zvijezdama". On i njegova partnerica Gabriela Pilić osvojili su maksimalne bodove žirija u sva tri finalna nastupa, a na kraju su odnijeli i pobjedu zahvaljujući glasovima gledatelja.

U finalnoj, 12.emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' Viktorija Đonlić Rađa, Slavko Sobin, i Ivan Šarić zajedno sa svojim plesnim partnerima Markom Mrkićem, Gabrielom Pilić i Paulom Jeričević nastupili su po posljednji put.

Prve plesove za finaliste su odabrali članovi žirija pa su tako Ivan i Paula dobili strastveni tango, Viktorija i Marko elegantni valcer, a Slavko i Gabriela energični paso doble. Drugi ples je bio slobodni stil.

Nakon freestylea u superfinale prošli su Slavko Sobin i Viktorija Rađa, a Ivan Šarić se pozdravio od showa.

Prvi su na scenu stupili Ivan Šarić i njegova plesna partnerica Paula Jeričević. "Nama je jako drago što nam je žiri dao ovu priliku. Naš posljednji tango", komentirao je Šarić odabir plesa za njih od strane članova žirija. Zatim je otkrio i da je postao član Hrvatskog sportskog plesnog saveza. "Ja sam jedini čovjek u ovom showu koji ima papir. Sportaš Šarić", rekao je Ivan pa prozvao "kolegu Nicholasa".

"Budi bez brige", rekao mu je kratko Nicholas. "Paulin izgled i kostim su ti donijeli velike ocjene", rekao je Dinko, a Tamara je Šariću rekla da ga očekuje s tangom i na plesnom natjecanju. Dobili su tri devetke i desetku od Nicholasa.

Sljedeći su na pozornicu stupili Slavko Sobin i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić. Za njih je žiri odabrao paso doble, a Slavko nakon nastupa nije mogao sakriti uzbuđenje. "Pripreme kod Gabriele su od prve emisije kao da su za finale" rekao je glumac. 

"Najbolji paso doble u ovih 12 tjedana", rekao im je Dinko, a s komplimentima se složila i Tamara. "Paso ti leži, tu si doma", potvrdila je i Almira. Nicholas je Slavku rekao da je sve osvojio i svojom skromnošću. Par je dobio četiri desetke.

Viktorija Rađa i Marko Mrkić otplesali su romantični valcer. Njihov nastup je iz publike budno pratio Viktorijin suprug Dino Rađa.

"Mene osobno da se pita, ti si moja pobjednica 'Plesa sa zvijezdama'", rekla je Tamara, a Viktorija ju je poljubila nakon toga. "Sve u svemu, fantastično", rekla je Almira. "Bravo, bravo, bravo. Konačno si potegnula", rekao je Nicholas.

"Konačno ste pravi par standardnih plesova", zaključio je Dinko i čestitao im. Dobili su četiri desetke.

Drugu rundu nastupa koji uključuju "freestyle" otvorili su Ivan i Paula. Ivan je na početku nastupa zapjevao, a tijekom nastupa pridružili su im se gledatelji iz publike. "Ovaj ples doslovno nije bio za nikog nego za nas dvoje. I ovo je bilo za ovu moju predivnu plesnu partnericu", govorio je zamuckujući Šarić.

Dok je on govorio, njegova zaručnica Korana Gvozdić se rasplakala u publici. 

"Ti si od njega napravila čudo", rekla je Almira Pauli koja je onda i sama zaplakala. Dok je žiri govorio, Šarić se suzdržavao da i on ne zaplače, a zatim mu je Janko dodao maramicu da obriše suze. "Paula je iz tebe izvukla maksimum", rekao mu je Dinko.

Dobili su tri desetke i jednu devetku od Nicholasa.

Sljedeći su na pozornicu s freestyleom stigli Slavko i Gabriela. "Oduševili ste me", rekao je Nicholas kratko. "Ovo je službeno najkraći komentar našeg Nicholasa", našalio se Janko. Nahvalio ih je i Dinko, a Almira mu je rekla da je "baš napredovao".

Dobili su četiri desetke.

Viktorija Rađa i Marko Mrkić zapalili su plesni podij čim su se pojavili. Viktorija je nastupila u nikad seksepilnijem izdanju, potpuno mokra u crnoj čipkastoj haljini. Dok su plesali na njih se slijevala voda, a svaki njihov pokret izazvao je ovacije publike.

Dino Rađa joj je namignuo iz publike nakon nastupa.

"Oborili ste me s nogu", rekao je Dinko nakon nastupa, a složili su se i drugi te posebno nahvalili strast koju je Viktorija pokazala tijekom nastupa. Dobili su četiri desetke.

Nakon slobodnog stila, Viktorija Rađa i Slavko Sobin prošli su u superfinale zahvaljujući najvećim ocjenama žirija i najviše glasova gledatelja. 

Prvi u posljednjoj fazi finala, odnosno superfinalu, nastupili su Slavko Sobin i Gabriela. Oni su za svoj posljednji ples odabrali bečki valcer. "Ježio sam se. Mislim da je valcer stvarno dobar izbor", rekao im je Janko. "Ovo je kruna svega, ne morate ni glasati ljudi", rekao je Slavko.

"Ja vas gledam i vidim jednu predivnu priču između savršenog učenika i savršene mentorice", rekao im je Nicholas. Dinko je ustao i zaplesao s Gabrijelom. "Savršeno", rekao je nakon što se vratio na svoju sudačku stolicu.

"Hvala majci koja te rodila", rekla je Tamara. "Sve gori", rekla je Almira. Dobili su četiri desetke.

Viktorija i Marko za svoj posljednji ples odabrali su sambu. Viktorija nije skidala osmijeh s lica tijekom izvedbe, a na kraju je Marku skočila u zagrljaj pa kleknula na pod i zaplakala. "Mislim da samba potpuno oslikava tebe kao osobu", rekao je Nicholas.

"Iskreno čestitam", rekao je Dinko, a složila se i Tamara. "Bili ste zaista sjajni", rekla je Almira. Za kraj su dobili četiri desetke.

Pročitajte više