Slavna glumica (61) objavila snimku u badiću i oduševila fanove: Želim tako izgledati

Foto: Instagram

Holivudska glumica Demi Moore (61) objavila je na Instagramu video s obiteljskog odmora u Meksiku, a pažnju je privukla njezina zavidna linija koju održava i u sedmom desetljeću života.

Moore u objavljenoj snimci trčkara plažom s kćerima Rumer (35) i Scout (32) i Tallulah (30), kao i obiteljskim prijateljima Patrickom Hilgårtom i Ericom Buterbaughom. "Obiteljska zabava na suncu!", napisala je u opisu objave, a u komentarima su brojni pratitelji pohvalili njezin izgled.

"Sviđa mi se ova pozitiva, svi su prekrasni i ne boje se pokazati svoja tijela", "Gospođo Moore, ti si nam inspiracija", "Demi izgleda sjajno", "Možemo li porazgovarati o tome kako Demi ima bolju fizionomiju tijela nego većina 20-godišnjih djevojaka?", "Želim ovakav trbuh kad budem imala 61", "Želim izgledati kao Demi kad ostarim, wow", samo su neki od komentara.

Glumica, koja je 90-ih godina bila seks-simbol, prošle je godine postala baka, nakon što je njezina kći Rumer, koju ima iz braka s glumcem Bruceom Willisom, rodila djevojčicu Louettu Isley Thomas. Osim Rumer bivši supružnici zajedno imaju i blizanke Tallulu i Scout, a nakon rastave ostali su u dobrom odnosu te se Demi danas odlično slaže s Bruceovom novom suprugom Emmom Heming.

Pročitajte više