Slavna glumica gotovo godinu dana nakon poroda otkrila koje je ime dala sinu

Screenshot: YouTube

GOTOVO godinu dana nakon što je rodila, Anne Hathaway otkrila je ime svog drugog djeteta.

Gostujući u emisiji Live With Kelly i Ryan, Anne je kazala da se njezin drugi sin zove Jack. Glumica i suprug Adam Shulman također su roditelji četverogodišnjeg sina Jonathana.

Anne je gostovala u emisiji kako bi promovirala svoj novi film The Witches koji je snimala dok je bila trudna s Jackom. 

"Sad imam lijepog 11-mjesečnog dječaka, ali bila sam trudna kad sam snimala film, tako da je tehnički i on dio projekta", kazala je glumica kroz smijeh. 

Otkrila je da je trudna neposredno prije nego što je započela suradnju s kostimografkinjom Joannom Johnston, koja je željela da Annin lik nosi usku odjeću koja ističe struk. 

"A ja sam tek saznala da sam trudna i rekla sam joj da mislim da neću to nositi. Ona me je upitala zašto, a ja sam rekla da je to zato što sebe dobro poznajem. Izvukla sam se nekako", kazala je glumica.

Hathaway je otkrila da je ponovno trudna u srpnju 2019. godine, kada je podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj nosi široku majicu i pokazuje svoj trudnički stomak.

Bila je to jedna od rijetkih privatnih objava, jer glumica obično ne koristi Instagram za dijeljenje osobnih vijesti.

"Šalu na stranu, za sve koji prolaze kroz pakao neplodnosti i začeća, molim vas, znajte da taj put nije bio jednostavan ni za mene", napisala je tada. 

Glumica je otkrila da se njeni sinovi sada dobro slažu.

"Sad je Jack dovoljno velik da se bori s bratom, a to je unijelo novi element u njihov odnos koji je stvarno sladak", kazala je glumica.

Pročitajte više