Slavna glumica suočavala se s financijskim problemima, danas je teška 20 mil. dolara

Foto: Press/EPA

Melissa Rauch, glumica mnogima najpoznatija po ulozi Bernadette Rostenkowski-Wolowitz u seriji Teorija velikog praska, prošla je dosta težak put do slave. Njezino bogatstvo danas je procijenjeno na 20 milijuna dolara, no ranije je prolazila kroz mnoge financijske probleme.

Na početku karijere preselila se u Los Angeles, no unatoč obećavajućim audicijama i malim ulogama u nekoliko filmova, nikako se nije mogla probiti do nečeg boljeg. Potom se pokušala probiti u kazalištu, no ubrzo je shvatila da joj to neće omogućiti uspjeh. "Malo ljudi u Los Angelesu ide u kazalište", rekla je glumica u jednom od intervjua za strane medije. 

Jedna uloga joj promijenila život

Melissi su tako početne godine karijere obilježila razočaranja, uloge u komedijama koje nikad nisu ugledale svjetlo dana, pa čak i neuspjeli pokušaji da postane manekenka. Potom se suočila s velikim financijskim problemima pa je čak pohađala seminare koji bi joj mogli pomoći pri lakšem zapošljavanju. 

No ubrzo nakon toga Melissa je dobila ulogu koja joj je promijenila život. Izabrali su je za jednu epizodu Teorije velikog praska, no za nju je to bilo ostvarenje sna. "Skoro sam pregazila beskućnika koji je spavao ispred moje zgrade, ušla u stan i vrisnula svom suprugu da sam dobila ulogu", prisjetila se glumica. 

Međutim, ostavila je jako dobar dojam na audiciji pa je naposljetku postala stalni dio glumačke postave. Uloga Bernadette Rostenkowski-Wolowitz je 43-godišnjoj glumici donijela nominacije za televizijsku nagradu Critics Choice za najbolju sporednu glumicu u humorističnoj seriji 2013. Osim toga, Melissa je zahvaljujući ulozi u Teoriji velikog praska zarađivala po 75.000 dolara po epizodi, a do posljednje sezone serije došla je do 500.000 dolara. 

Pročitajte više