Slavna manekenka konačno priznala koliko ima godina: "Sramila sam se..."

Foto: Instagram

SLAVNA američka manekenka Joy Corrigan iznenadila je obožavatelje priznanjem da je desetljećima lagala o svojim godinama i to nakon što je još ljetos izjavila da ima 28 godina i inzistirala na tome da je rođena 1995. godine, no sada je priznala da zapravo ima 35 godina i da je rođena 1988. godine.

"Konačno sam spremna otkriti ovu tajnu koju nosim godinama. Imam 35 godina. Bivši agenti i ljudi iz industrije godinama su mi govorili da lažem o svojoj dobi. Godinama sam se sramila svojih godina. Imala sam taj strah da će klijenti saznati moju dob i otkazati posao. Snimala sam fotografije u maturalnoj haljini u svojim 30-ima i nitko nije znao. Godinama sam morala skrivati ​​svoj pravi identitet, čak i od prijatelja, iz straha da bi moju tajnu mogli otkriti drugima u poslu.

Morala sam biti netko drugi da bih mogla raditi. Bila sam prisiljena otupjeti što se tiče svog znanja i iskustva kako bih se uklopila u ovu ulogu. Danas, u 35. godini, nikada se nisam osjećala bolje, mlađe ili življe. Evo moje istine. Moj život tek počinje", napisala je Joy uz objavu na svom profilu na Instagramu.

Pročitajte više