Slavna reperica: Saudijske vlasti su prekinule moj koncert jer su mi puknule hlače

Screenshot: Twitter

IGGY AZALEA uznemirila je vlasti Saudijske Arabije u petak navečer tijekom  koncerta u Rijadu koji je prekinut nakon što su joj hlače puknule na pozornici. 

Međutim, 33-godišnja reperica sad tvrdi da nije riječ o modnoj nezgodi, već da je tim činom poslala poruka osnaživanja žena i tako natjerala policiju da prijevremeno prekine koncert. 

Reperica je na koncertu twerkala na svoje brojne hitove pune psovki, koje je izvodila bez cenzure, a u jednom trenutku njezine uske hlače od lateksa potpuno su se raspukle.  

Iggy je zatim sjela na pozornicu i pokušala prikriti nezgodu te je pozvala svoju pratnju da joj donesu trenirku kako bi se mogla pokriti. Zanimljivo je da je u trenutku incidenta svirao remix Cherine feminističke himne Woman's World. 

Feministička poruka? 

Reperica je uspjela izvesti još nekoliko pjesama prije nego što je policija prekinula nastup. Kasnije se na X-u (donedavno poznatom kao Twitter) oglasila o incidentu i ispričala obožavateljima, a zatim ustvrdila da je koncert prekinut zbog njezine feminističke poruke. 

"Jako mi je žao što mi nisu dopustili da završim svoju nastup (…) Vlasti nam nisu dopustile jer su mi se hlače raspukle'", objasnila je. 

Kad ju je jedan obožavatelj upitao da li joj zaista vlasti ne bi dopustile da promijeni hlače i nastavi s nastupom, Iggy je odgovorila kako je tada na pozornici viknula: "Dame, napravite buku, to je ženski svijet!" što je, kako tvrdi, očito nagnalo vlasti da prekinu koncert. 

Saudijska Arabija ima stroge zakone o pristojnom ponašanju u javnosti, što uključuje skromno odijevanje. 

Pročitajte više