Slavna reperica šokirala fanove fotkom stopala: "Svaki put mi tako nateknu"

Foto: Instagram

KAKO bi svojim vjernim, ali razočaranim fanovima dokazala da ostatak turneje nije otkazala zbog slabe prodaje ulaznica, već zbog komplikacija nakon estetskih zahvata, brutalno iskrena reperica Cardi B na Instagramu je podijelila brutalno iskren trenutak iz svog života - natečene noge koje su samo jedan od razloga zbog kojih trenutno ne smije na pozornicu.

Reperica se, naime, nakon rođenja kćeri Kulture vratila pod nož te je podignula grudi i podvrgnula se liposukciji, ali zahvati usred svjetske turneje očito nisu bili dobra ideja. Zbog zdravstvenih komplikacija i zabrane povećanih napora morala je otkazati nekoliko koncerata, a svim dežurnim nevjernicima poklonila je i ovu fotografiju kao dokaz.

"Pogledajte kako mi nateknu noge svaki put kad letim. Trbuh mi natekne još više", napisala je Cardi B i dodala: "Razlog otkazivanja koncerata je naredba doktora da otkažem nastupe zbog reakcija na nogama i trbuhu svaki put kad letim, a ne slaba prodaja karata. Prestanite s****".

Cardi fanovima poručuje da će im se iskupiti već u rujnu, kad se vraća na pozornice, dok u listopadu prvi put stiže i na velika platna. Uz Jennifer Lopez, Constance Wu, Keke Palmer i Juliju Stiles pojavljuje se u komičnoj drami "Hustlers", u kojoj glumi striptizetu imena Diamond. Za tu je ulogu inspiraciju tražila u vlastitom životu jer je, priznaje, prije reperske slave za život zarađivala upravo kao "plesačica noći".

Pročitajte više