Slavni glumac htio je glumiti Batmana, ali su ga odbili jer je prestar

Foto: Press

SLAVNI glumac priznao je kako ga je studio odbio za ulogu Batmana koju je želio.

Milo Ventimiglia otkrio je kako je pregovarao s Warner Brosom dok su tražili zamjenu za Batmana nakon što je Ben Affleck najavio da neće više glumiti stripovskog junaka DC Comicsa.

Tijekom podcasta "Big Ticket" Varietyja zvijezda serija kao što su Gilmoreice (Gilmore Girls) i Heroji (Heroes) priznaje kako je studio mislio da je prestar za ulogu fiktivnog čovjeka-šišmiša.

"Vidim li se u plaštu? Warner. Bros nije", priznao je. "Tražili su novog Batmana i rekli: 'Ventimiglia, prestar si'", dodao je. Prošli mjesec napunio je 42 godine a Affleck, koji je glumio Batmana u filmu Batman vs. Superman: Zora pravednika tijekom snimanja filma imao je 43 godine.

Umjesto toga, uloga je pripala britanskom glumcu Robertu Pattinsonu koji ima 33 godine.

No Ventimiglia se nije činio pretjerano uzrujanim jer nije dobio tu ulogu. Nedavno je nominiran za svoj treći Emmy za ulogu Jacka Paersona u popularnoj drami NBC-ja This is US.

Također, glumi u nadolazećem filmu The Art of Racing in the Rain s Amandom Seyfried, a izjavio je i kako zapravo preferira "igranje superjunaka iz stvarnog života". "Oni su pravi dostižni superheroji koji predstavljaju dobre momke i dobre očeve."

Pročitajte više