Slavonka Stela objavila fotku na kojoj je polugola u Hauserovoj vili

Foto: Instagram

STELA OPANČAR na Instagramu je objavila fotografije na kojima se sunča na balkonu raskošne vile u istarskom Pomeru nedaleko od Pule, a njezini pratitelji ubrzo su prepoznali o čijoj terasi bi mogla biti riječ.

Radi se o kući Stjepana Hausera, člana grupe 2Cellos, što se može primijetiti po fotografijama koje je u veljači objavio na Instagramu nakon povratka kući s američke turneje, što su primijetili i pratitelji Slavonke iz Petrijevaca koja se domaćoj javnosti predstavila kao finalistica izbora za Miss Universe Hrvatske 2016. godine.

Jedan od njih uočio je kako je pogled koji se pruža na njezinoj fotografiji isti kao onaj kakav je Stjepan podijelio sa svog balkona, s kojeg se vide teren za odbojku na pijesku i maslina.

"Hausere, spavaš li mirno", napisao je jedan korisnik u komentarima, a nije bio jedini koji je primijetio da se radi o istoj kući.

Kontaktirali smo Stelu kako bismo provjerili kakve veze ima s glazbenikom i njegovom kućom, no njezin odgovor još uvijek nismo dobili.

Podsjećamo, Stjepan je 2017. godine prekinuo vezu s pjevačicom Jelenom Rozgom nakon dvije i pol godine, a iako je često u društvu zgodnih žena, o svom ljubavnom životu ne govori ništa. Prije Stelinih fotografija najviše ga se povezivalo s pijanisticom Lolom Astanovom s kojom blisko surađuje i dijeli strast prema glazbi, no koliko daleko njihov odnos ide, nikada nije želio otkriti.

Pročitajte više