Slijepa žena zgrožena onim što joj je rekla zaposlenica na bazenu: "Ponizila me"

Foto: Facebook

SLIJEPA žena tvrdi da je ostala ponižena nakon što joj je spasiteljica na bazenu rekla da ne dolazi ako ne može paziti na svoju djecu. 

Libby Hanely (31), koja ima toliko slab vid da je registrirana kao slijepa, povela je svoju kćerkicu Madison na bazen da tamo proslave njen treći rođendan, prenosi Mirror. 

Djevojčica je odmah počela trčkarati okolo, a mami je pristupila spasiteljica koja joj je rekla da mora paziti na svoje dijete. 

Libby tvrdi da joj je objasnila da ima problema s vidom, na što joj je ona navodno odgovorila: "Onda nemoj dolaziti ovamo."

"Nije me čak ni pozvala u stranu da mi to kaže, nego mi je to rekla pred svima", istaknula je Libby koja smatra da su je ovim potezom ponizili i diskriminirali. 

S njima su bili i prijatelji koji su potvrdili njenu priču, a Terence Wildridge tvrdi da su odmah pri dolasku na recepciji objasnili da je Libby slijepa i da je djevojčica bila pod nadzorom njegove supruge Hollie. 

"Bili smo tamo 45 minuta i sve je bilo u redu, a onda je spasiteljica prišla Libby i rekla joj da mora paziti na svoje dijete. Drugi su roditelji stali na njenu stranu jer su vidjeli koliko je uzrujana", kaže on. 

Libby se požalila upravi bazena u engleskom gradu Stoke on Trent gdje se incident dogodio, a oni su joj, tvrdi, ponudili popust za sljedeći dolazak. 

"Uopće nemam želju ponovno doći, jako su me uzrujali i natjerali da sumnjam u sebe", kaže ona. 

Pročitajte više