Slikar penisom za Index progovorio o Martini Tomčić: "Bio sam razočaran..."

Foto: Instagram

OSIM Milijana Brkića, posljednja četiri dana u središtu pozornosti hrvatske javnosti je jedan Kanađanin. Otkako je stao na pozornicu Supertalenta i penisom oslikao lik Davora Bilmana, Brent Ray Fraser postao je najzanimljivija tema u ovoj zemlji. Naročito nakon što je u vlak osuda njegovih nastupa uskočila udruga sestre Ladislava Ilčića.

A što svemu kaže Brent?

"Pokazao sam majci svoj nastup na YouTubeu i bila je ponosna. Ako je moja mama sretna, onda sam i ja sretan. Osim toga, mislim da sam mogao malo brže slikati", rekao nam je iskreno.

Nastup koji je sam po sebi bio prilično provokativan postao je još zanimljiviji kad je Martina Tomčić ustala i napustila studio.

"Rekli su mi da bi mogla biti uvrijeđena mojom umjetničkom formom pa nisam bio iznenađen kad je napustila studio. Nažalost, nije me gledala uživo kako slikam pa sam bio malo razočaran. Vidjeti znači povjerovati, a povjerovati znači shvatiti. Ne možete ih sve osvojiti, ali barem je vidjela moj kist", šaljivo je prokomentirao Brent ponašanje najstrože članice žirija Supertalenta.

Priznaje da su ga iznenadile burne reakcije na njegov nastup.

"Moj otac je mislio da ću biti uhićen i bačen u zatvor. Umjesto toga, moje lice je na naslovnicama i dajem intervjue. Dobio sam mnoštvo poruka fanova iz cijelog svijeta. Te mi poruke griju srce i inspiriraju 'kist'", dodao je.

Brenta, koji je proveo nekoliko mjeseci u Zagrebu, najviše je iznenadila tišina koja je vladala u studiju tijekom njegovog nastupa.

"Ponekad  je tišina dobra stvar u svijetu kaosa. Daje nam vremena za razmišljanje, a volim vjerovati da ljudi samo procesuiraju to što vide. Nadam se da će me Hrvati dočekati s dobrodošlicom kad se boja osuši, jer sam se zaljubio u grad i ljude", rekao nam je na kraju.

Pročitajte više