Stari vic postao hit nakon što je "prebačen" u Osijek: "Znate li vi tko sam ja?!"

Foto: 123rf

BILO BI LIJEPO kada bi se ovako nešto zaista i dogodilo. Treba se nositi sa zahtjevnim putnicima, a ovaj se slučaj brzo proširio društvenim mrežama. Jedan od korisnika na Facebooku iskoristio je stari vic, te ga uklopio u naše okruženje i postao hit.

"Djelatnici na šalteru Zračne luke Osijek trebalo bi odati priznanje na duhovitom i inteligentnom odgovoru putniku koji je avionom trebao letjeti, u najboljem slučaju, u prostoru za prtljagu.

Evo što se je dogodilo:

Zbog lošeg vremena, let na relaciji OSIJEK - Dubrovnik je otkazan. Vodič jedne turističke agencije je na šalteru radio re-booking za svoju poveću grupu nestrpljivih putnika, kada se jedan ljutiti gospodin progurao do šaltera.

Bacio je svoju kartu na pult i uzviknuo: "Ja MORAM biti na ovom letu i to u PRVOJ KLASI!". Djelatnica na šalteru je odgovorila: "Gospodine, žao mi je, prvo moram napraviti rezervacije za grupu ljudi koja čeka, ako budete strpljivi sigurna sam da ćemo vam na neki način moći izaći u susret". Ljutiti gospodin nije bio nimalo izazvan doživljenim opažanjem situacije (impresioniran) i ljutito upitao je: "ZNATE LI VI UOPĆE TKO SAM JA!?"

Bez oklijevanja, djelatnica na šalteru je uzela mikrofon i rekla: "Molim cijenjene posjetitelje Zračne luke Osijek za trenutak pažnje. Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna tko je. Ukoliko bilo tko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj 2".

Usred gromoglasnog smijeha putnika koji su čekali u redu,
nestrpljivi gospodin je bjesnim glasom dobacio djelatnici terminala: "Je*o te ja!"
Na to je ona ljubazno odgovorila:
"Žao mi je gospodine, ali i za to ćete trebati pričekati u redu."

Ne kaže se uzalud "sto ljudi, sto čudi". Nakon statusa na Facebooku mnogi su pohvalili djelatnicu na duhovitoj opaski, a neki su prokomentirali i kako bi joj dali i povišicu te joj poručili "svaka čast", dok su drugi poručili kako je cijeli slučaj samo šala koja se vrti na društvenim mrežama. 

Kako god, slučaj se brzo proširio, a status već ima na stotinu shareova.

Pročitajte više