Slušatelji radija čuli novu Oliverovu pjesmu: "Kao da još uvijek živi s nama"

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Slušatelji radija Bravo! i Radija Dalmacije danas su 11 sati čuli novu pjesmu Olivera Dragojevića Ne mogu ti reći, koju je snimio prije smrti, a uskoro će izaći još 12 njegovih neobjavljenih pjesama. Naime, novi Oliverov album od petka će biti dostupan i na svim streaming platformama.

"Neopisivo smo sretni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na YouTube kanalu Aquarius recordsa s vama podijeliti spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića! Pjesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima Brava i Radija Dalmacije. Ne mogu ti reći - 1.3.2024. na svim servisima i svim radio postajama", najavljen je novi album na službenom Instagram profilu pokojnog glazbenika.

Slušateljima se nova Oliverova pjesma, po svemu sudeći, svidjela. "Divno je čuti novu Oliverovu pjesmu, kao da još uvijek živi s nama", rekla je obožavateljica koja se javila u eter. Tekst pjesme potpisuje Matko Šimac, dok je za aranžman bio zadužen Eduard Botrić, a u petak će premijerno biti prikazan i spot koji je djelo Matka Petrića.

"Toliko smo sretni što imamo priliku još jednom čuti njegov glas i sve to podijeliti s vama", poručio je tim koji vodi Oliverov profil na društvenim mrežama.

Pročitajte više