Službeno potvrđeno: Alicia Keys 10. listopada pjeva u Zagrebu!

MBK ENTERTAINMENT, tvrtka koja u cijelom svijetu zastupa Aliciju Keys i druge poznate izvođače, na svojoj je službenoj stranici objavila kako će višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najvećih R'n'B zvijezda današnjice 10. listopada održati koncert u Zagrebu! Kao lokacija navedena je "dvorana Brazen Petrovimc", dakle, košarkaški centar Dražen Petrović, što zapravo i nije toliko loše sjetimo li se Madonne, čija je promotivna tvrtka na reklamu za koncert u Beču nalijepila - hrvatsku zastavu.

Alicia Keys 1. srpnja počinje s velikom svjetskom turnejom "As I Am", nazvanoj po aktualnom albumu koji se u prvom tjednu prodao u rekordnom roku i priuštio Aliciji titulu "najbrže prodavane pjevačice" u SAD-u. U Zagrebu bi, prema službenoj stranici njezine promotorske tvrtke, trebala nastupiti 10. listopada, a dan nakon će pjevati u beogradskoj Areni.

Besprijekorna u glazbi, ali i na filmu

"Ženski Stevie Wonder", kako nazivaju 27-godišnju pjevačicu, do danas je prodala 28 milijuna albuma, a prvim albumom "Songs In A Minor" zaradila je čak pet Grammyja, čime se pridružila elitnom i malobrojnom društvu pjevačica koje su debitantskim albumom napravile takav uspjeh. Osim što je izdala tri studijska i jedan "unplugged" album, Alicia se posljednjih godina počela baviti i filmom - prošle je godine debitirala na velikom platnu u filmu "Smokin' Aces", nakon čega je uslijedila uloga u hitu "The Nanny Diaries", u kojem je glumila sa Scarlett Johansson.

M.A.

Pročitajte više