Smijeh i oduševljenje: Simonica prvi put pjevala "sans plejbek"

VEĆ I vrapci na grani znaju da je Simonica rasprodala sve svoje ljetne koncerte, iako usta ne otvara za manje od dvadesetak tisuća kuna (a i to je, kako je Ante jednom rekao, minimalna povlaštena cijena "za prijatelje"). U skladu s tim, radi se punom parom, pa nikog nije čudilo kada je sinoć u Vodicama pjevala upravo ona. Međutim, Simonica je imala malih tehničkih problema, pa je svoje "hitove i pjesmice koje će to tek postati" morala otpjevati uživo, izazivajući zgražanje i oduševljenje na zabavu i alkohol napaljene mladosti.

A kako plejbek sinoć jednostavno nije htio profunkcionirati, Simona se latila pravog posla i zapjevala, iskoristivši svu silu svojeg talenta kako posjetitelji iz vodičkog kluba ne bi otišli praznih ruku.

"K'o vam kriv što ne možete toliko zaraditi pjevajući na plejbek"

Uz nju je, naravno, bio i Ante, ali i DJ Krmak koji s Gotovcem ovih dana snima spot za "Bijelo", pa se i Ante odvažio i zakoračio na pozornicu, te otpjevao spomenutu pjesmu. Gotovčevima je u Vodicama pravila društvo i nezaobilazna Sonja Kovač, koja i po izlasku s Farme, uz iznimku kratkog odmora u Tunisu, domaće evente obilazi punom parom.

A nije zgorega ni spomenuti kako je Ante nedavno lijepo odbrusio novinarima, nakon silnih upita o opravdanosti cijene jedne Simonine gaže. Ante je konkurenciji poručio da šuti riječima: "K'o vam kriv što u sat vremena pjevanja na plejbek ne možete zaraditi toliku lovu!". Simonu i Antu ipak, kako se zasad čini, nećemo gledati u televizijskom realityju, a slavni hrvatski par za svoju ljetnu rezidenciju odabrao je prošlogodišnje "mjesto zločina", Vodice, odakle ćemo ih mi za vas pratiti, kamo god da krenu.

Pročitajte više