Snijeg spriječio istinu o smrti Michaela Jacksona

IAKO SU svi pričali o tome da će FBI otkriti dokumentaciju koju imaju o kralju popa, Michaelu Jacksonu, čini se da to ipak neće učiniti, barem ne danas. FBI-ovci su trebali pustiti dokumente iz kojih bismo mogli saznati sve o optužbama za zlostavljanje i ucjene kojima je bio podvrgnut.

Povjerljivi dokument na 333 strane trebao je danas biti pušten danas, no snijeg u Washingtonu je uzrokovao kašnjenje od barem jednog dana, a kakve veze snijeg ima s objavljivanjem toliko željenih dokumenata, ne zna se.

Što se tiče samih dokumenata, priča se da u njima stoje navodi da je tijekom 1993. kad je Jackson bio optužen za zlostavljanje maloljetnika, Johnnie Cochran, poznati odvjetnik koji je preminuo prije četiri godine, kontaktirao FBI tvrdeći da je tužiteljeva obitelj pokušala izvući novac od Jacksona pomoću ovih lažnih optužbi.

 Zanimljivo je da su FBI-ovci pokušali  prodati ove spise blogeru iz Los Angelesa i to za svega 49 dolara. Osim Jacksona, Elvis Presley, Jim Morrison i Jerry Garcia su također bili pod lupom FBI-a. Knjiga i film o Johnu Lennonu "Gimme some truth: The John Lennon FBI files" nastala je na temelju tristotinjak stranica informacija o pjevaču prikupljenih 1971. i 1972. godine.

Pročitajte više