Snimanje u Indiji: Za sigurnost Julije Roberts zaduženo 350 zaštitara

JEDNA on najplaćenijih glumica na svijetu Julia Roberts u Indiji snima novi film pod nazivom "Eat, Pray, Love". Budući da je sa sobom povela i svoje troje djece, Julia se pobrinula da mjesec dana u Indiji provede mirna i zaštićena te je angažirala čak 350 zaštitara.

Glumica je odsjela u hotelu Pataudi Palace u gradu Haryana, a lokalno stanovništvo je više nemirno zbog njezine mnogobrojne pratnje, nego što je fascinirano prisutnošću popularne Roberts. "Ovo je jedan od najsvetijih dijelova godine, a mi ne možemo u miru posjećivati hram", potužio se jedan hinduist.

Policajci stanovništvu pokušavaju objasniti kako postoje stroge mjere osiguranja i postavljene barijere nitko ne smije prelaziti. Pored svega toga, 41-godišnjoj Juliji je dodijeljen i poseban automobil, nepropustan za metke. Prema pisanju indijskih medija glumica ipak u nečemu uživa, a to je tradicionalan hrana: pileći curry, indijski sir paneer, rižu i dal makhani. 

U potrazi za mirom nakon neugodne rastave braka

Film "Eat, Pray, Love", za koji su neke scene već snimljene u New Yorku i Italiji, temelji se na memoarima autorice Elizabeth Gilbert, a redatelj je Ryan Murphy. Julia Roberts glumit će Elizabeth koja putuje u Italiju, Indiju i Indoneziju u potrazi za mirom nakon neugodne rastave braka. Roberts je do sada snimila brojne hitove poput "Zgodne žene", "Čeličnih magnolija", "Erin Brokovich" (za koji je osvojila Oscara 2001. godine), "Pomajke", "Moj dečko se ženi", "Ljubimice Amerike", "The Mexicana", "Odbjegle nevjeste", "Notting Hilla" i "Slučaja Pelikan".

Julia je od 2002. godine u braku s kinematografom Danielom Moderom kojega je upoznala dvije godine ranije tijekom snimanja filma "The Mexican" i s kojim ima troje djece: blizance Hazel Patriciu i Phinnaeusa Waltera te najmlađeg Henryja.

Pročitajte više