Snimateljica koju je usmrtio Baldwin je prije dva dana objavila video i fotke sa seta

Foto: Instagram

HOLLYWOOD i svjetsku javnost potresla je vijest da je glumac Alec Baldwin na filmskom setu usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja filma.

Ekipa je proteklih dana snimala vestern Rust u Novom Meksiku, a Hutchins je na svom Instagramu dijelila snimke i fotografije sa snimanja. Na posljednjem videu koji je postavila na društvene mreže, Hutchins jaše s filmskom ekipom.

 

"Jedna od prednosti snimanja vesterna je da jašete konje na slobodan dan", napisala je u posljednjoj objavi. Ispod videa u kojemu nasmijana snimateljica pokazuje atmosferu sada su oproštajne poruke njezinih prijatelja i poznanika koji su zatečeni njezinom smrću.

Podsjetimo, ispalivši metak iz rekvizita, Alec Baldwin je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak usmrtio  Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

"Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma Rust. Direktorica fotografije Halyna Hutchins (42) i redatelj Joel Souza (48), nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin (68)", stoji u priopćenju policije.

Pročitajte više