Snimili Meghaninu reakciju na izjavu da nije jedina moćna žena: "Njen ego divlja"

Screenshot: YouTube

MEGHAN MARKLE, sudeći po riječima stručnjaka za govor tijela, nije najbolje reagirala kad su joj tijekom virtualnog summita magazina Fortune rekli da "nije jedina moćna žena".

Meghan se na summit uključila virtualno, iz svog 14 milijuna dolara vrijednog doma u Santa Barbari, koji dijeli sa suprugom Harryjem i sinom Archiejem. Tvrdila je da ne obraća pažnju na javna laskanja i kritike, no napala je medije da namjerno izvrću njene riječi kako bi zvučale kontroverznije.

Stručnjak za govor tijela Bruce Durham u razgovoru za The Mirror konstatirao je da Meghan nije bila potpuno iskrena tijekom summita. Kako kaže, kad je jedna od urednica Fortunea Ellen McGirt konstatirala da Meghan "nije jedina moćna žena u ovoj jednadžbi", Meghan je pokazala jasne znakove neugode.

"Ona to ne shvaća onako kako je rečeno, ona to shvaća kao prijetnju. Do tog trena ju je sugovornica hvalila", tvrdi Durham.

Dodao je da Meghan u tom trenutku pokazuje znakove "da njen ego divlja", poput toga da namješta kosu i pokušava se namjestiti kako bi izgledala snažno.

"Pogledajte joj vrat, kako se stišće, to je životinjska reakcija. Ne sviđa joj se što je čula da nije jedina moćna", tvrdi Durham.

Ističe i da je više puta izgovorila riječ autentično, nastojeći naglasiti svoju autentičnost.

Iako je tvrdila da ju boli briga što mediji pišu o njoj, Durham ističe da govor njenog tijela ukazuje da to nije istina. Osim što joj se usne tresu, konstantno je pogledavala dolje.

Pročitajte više