Snježana Mehun ispunila veliku životnu želju: Učinila sam to i za svog sina

Foto: Instagram

SNJEŽANA Mehun prije nekoliko mjeseci proslavila je 50. rođendan, a na Instagramu je otkrila što je dobila na poklon od sestre i obitelji. 

"Znaju da na onoj slavnoj listi 100 životnih želja jedino mi je ta ostala neispunjena", rekla je Snježana i otkrila kako je otišla na skok s padobranom.

"Da, napravila sam to. Oduvijek mi je bila velika želja, ali uvijek je nekako ostajalo sa strane pa kao budem sutra, a ovo mi je od onih slavnih 100 koje svi imamo na listi bila zadnja. E baš zato mi je osmijeh tako širok", napisala je Snježana na Instagramu. 

Otkako je imala 13 godina, tvrdi Snježana, željela je skakati s padobranom, no rođendanski dar ju je svejedno iznenadio. Na ovu avanturu se, kaže, odlučila zbog svog sina Dine.

"Učinila sam to i za svog sina jer sam ga uvijek odgajala na svom primjeru, da ne porekne što kaže jer tvoja riječ je najveća vrijednost koju imaš! Ovaj osjećaj je neusporediv i neopisiv s ičim što sam u životu doživjela! I da, ići ću ponovno", napisala je Mehun. 

Opisala je i kako joj je bilo dok je skakala.

"Moj instruktor je zakon i svi dečki koji su skočili sa mnom takvom lakoćom su se bacali po nebu da je minimum što sam mogla učiniti jednostavno to ponoviti za njima. Osjećaj kada lebdiš i kada nemaš niti jednu drugu misao osim uživanja u toj ljepoti najbliže što sam doživjela više od meditacije onako kako zamišljamo raj najbliži je opis! Hvala mojoj familiji na ovom genijalnom poklonu za rođendan", zaključuje.

Pročitajte više