Snoop Dog za blagdane zbrisao na Havaje!

RAZVRATNI reper poznat - osim po glazbi - i po vanbračnom bludničenju s mladim i atraktivnim djevojkama, za blagdane se odlučio primiriti i provesti ih u obiteljskom okruženju na Havajima, odmarajući se sa suprugom Shante Taylor na čarobnim Havajima. A jasno nam je i zašto, s obzirom na to da Shantee posljednjih mjeseci supruga rijetko pušta s oka, barem ne nakon što su ga paparazzi uhvatili kako u jednom klubu u popularnom St. Tropezu izmjenjuje nježnosti s atraktivnom i nepoznatom brinetom.

Nakon nastupa kojeg je održao u VIP roomu, Snoop se s nekolicinom prijatelja zaputio u drugi noćni klub na after party, gdje je žutim novinarima pripremio pravu gozbu - društvo mu je cijelu večer pravila djevojka latinskog podrijetla koja nije skidala ruke s njega.



Godine 2004. Snoop je podnio zahtjev za rastavom braka, ali ga je brzo povukao, ističući da je sa suprugom izgladio razmirice. U svom reality showu, koji u SAD-u bilježi odličnu gledanost, u nekoliko je navrata izjavio kako je "u prošlosti puno griješio" te da je shvatio kako je Shante njegova jedina ljubav i "nešto najbolje što mu se dogodilo u životu".

Pročitajte više