Sofia Vergara pokazala svoj ormar, komentar kolege iz Moderne obitelji ukrao pažnju

Foto: Instagram

GLUMICA Sofia Vergara razveselila je pratitelje na Instagramu kada je objavila fotografije svog ogromnog walk-in ormara koji zauzima cijelu prostoriju. U tom ormaru ima svačega - od obuće, luksuznih torbi, odjeće za crveni tepih do ležernih modnih kombinacija.

Na velikom otoku koji se nalazi nasred prostorije nalaze se Sofijine fotografije iz mladosti, a jednu takvu je stavila i na zid.

Sofiji su u gostima bili Julie Bowen i Jesse Tyler Ferguson, kolege iz serije Moderna obitelj, kao i Fergusonov suprug Justin Mikita. "Popodne s mojim najdražim ljudima na svijetu, vratite se brzo, nedostajali ste mi", napisala je Sofia.

Jesse svojim komentarom nasmijao tisuće ljudi

Društvo se zabavljalo i fotografiralo u ormaru, a Justin je pozirao i s hrpom Sofijinih štikli. U komentarima se glumici javio kolega iz serije.

"Barem jednom, uživao sam što sam u ormaru", napisao je Jesse ispod Sofijine objave, a njegov komentar lajkalo je više od 28 tisuća ljudi.

Podsjetimo, Vergara se nedavno razvela od glumca Joea Manganiella. "Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života", poručili su u zajedničkoj izjavi.

Pročitajte više