Sonja Bakić u zagrljaju Nikoline Pišek snimila svoj prvi spot

JUČER je u Istri završeno snimanje spota prvijenca Sonje Bakić, jedne od sudionica Operacije Trijumf, kojeg je pjevačica napravila u suradnji s DJ duom The Beatshakers. Ekipa je dva dana snimala na području između Poreča i Umaga te izazvala veliki interes. Osim same pjevačice Sonje i redatelja Vanje Vascarca, poznatog po suradnji s brojnim pjevačkim zvijezdama, na snimanju se našla i TV voditeljica Nikolina Pišek, koja u spotu ima vrlo zanimljivu ulogu, ali Sonjin tim još uvijek drži u tajnosti kakvu.

Spot za pjesmu "Prisoner", koji se priprema za ljetnu sezonu na MTV-u, bit će dinamičan, toplih boja te s intrigantnom pričom čija je radnja velikim dijelom smještena u jednom savudrijskom hotelu, posebno u prekrasnom mističnom interijeru jednog od ekskluzivnih apartmana. Dio materijala snimao se i na morskoj obali, a u snimanju su posebno uživale mlade članice porečke plesne grupe Luna.

"Kod nas ne da su rijetki, već jednostavno nema takvih ženskih vokala"

Nedavno je Sonja u Zagrebu održala svoj prvi nastup u Hrvatskoj. Pjevačica trenutno radi na albumu prvijencu, a uskoro se sprema i na snimanje dueta s Tonyjem Cetinskim.

"Sonja je izrazito zadovoljna prilikom da snimi duet s Tonyjem Cetinskim. Ovim putem bismo se zahvalili Ivani Nobilo Cetinski i Tonyju Cetinskom koji su prepoznali Sonjin talent i izvrsnu kvalitetu njenog glasa. Pravo je osvježenje naći na estradi osobe koje su spremne poduprijeti pjevačicu na početku karijere i time joj dati dodatni polet. Vjerujemo da to samo potvrđuje njihovu veličinu i profesionalnost", izvijestili su iz Sonjinog menadžmenta.

Branko Požgajec, pjevač i pokretačka snaga grupe Drugi način koja uskoro slavi 35 godina od izdavanja prvog albuma, o Sonjinom prvom nastupu u Zagrebu je kazao: "Meni je čast što sam večeras imao takvo zadovoljstvo slušati vokal takvih kvaliteta. Kod nas ne da su rijetki, već jednostavno nema takvih ženskih vokala. A i bend je bio odličan. Niti jedna greška. Sve u svemu savršena svirka, koju odavno nisam imao prilike čuti".

Pročitajte više