Sonja Kovač farmere ubija prdežom: Simona Gotovac je uči kako prestati

"NISAM trudna nego je za sve zaslužna hrana", Simonica već danima uporno demantira mogućnost trudnoće. Smatra da je napuhnuta zbog hrane koju konzumira na farmi, a Ivana Paris se ponudila izmasirati joj trbuh i tako eventualno pomoći. Gotovčeva se pokušavala dokopati čokolade, međutim, tadašnji gazda Dino nije mario za njezin problem. "Meni treba puno čokolade, da si deset čokolada rasporedim tako da jednu pojedem kroz cijeli dan, i uz nju malo voća. Krajem tjedna ću jesti sirovo povrće. Moram se vratiti na jela koja sam jela, jer moj organizam ne može trpjeti to što vi jedete. Ako ne može trpjeti, ne mogu dati sve od sebe", žalila se Simonica nezainteresiranom Dini.

Sonja ne prestaje prdjeti

I dok Ivana Simoni masira trbuh, Sonja Kovač noćima ne prestaje terorizirati farmere ispuštanjem plinova. "Jebote, ne smijem glavu okrenuti na desno nego moram zabiti nos u jastuk inače ću umrijeti. Moram pitati ove iz produkcije da mi daju gas masku. Počet ću spavat s gas maskom, pa jebote te, di je pravda ovdje? Stvarno ste asocijalni, kao da smo mi ovdje krivi što vi imate problem s vjetrovima. Pičku materinu, pa ja stvarno ne mogu, to je pobuna", zaurlala je Marija Štrajh na Sonju. Ova se pokušala opravdati, ali bezuspješno.

"Ja ću misliti ako ne smrdim po prdežu da nešto nije uredu u mojoj kući. Moramo s Mlinarićem riješiti taj problem, jer si ti počela prditi nakon što je on počeo. Sad to je cijela filozofija. Meni se čini da je tebe Mario potaknuo. Jer vidiš kako on može i onda ti odmah, tješiš se u prdenju", ljutito je Sonji rekla Marija Štrajh.

Gumene Sonje koje ispuštaju prdeže

Sonja se ponovno pokušala opravdati kako to ne radi samo ona već svi. Odjednom se i Simona priključila pričajući o tome kako ona uopće ne prdi. "Doktorica me podučavala kako da to ne radim. Moraš čučnuti i probati", rekla joj je Simona, da bi se Marija Štrajh nadovezala: "Ti si Sonja džepna Venera koja ispušta smradove! Evo ti biznis prijedlog - radi male gumene Sonje koje ispuštaju prdeže".

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više