Preokret tijekom razvoda: Sophie Turner tuži bivšeg supruga Joea Jonasa

Foto: EPA

Zvijezda Igre prijestolja, glumica Sophie Turner tuži bivšeg supruga, glazbenika Joea Jonasa.

Naime, Sophie želi preseliti njihovo dvoje djece natrag u rodnu Veliku Britaniju. "Podnositeljica zahtjeva, Sophie Belinda Turner (majka), od strane i preko svojih dolje potpisanih odvjetnika, podnosi ovu verificiranu peticiju za povratak djece u Englesku, protiv tuženika, Josepha Adama Jonasa (otac)" , stoji u sudskom spisu koji je objavio The Messenger.

Jonas je prije mjesec dana podnio zahtjev za razvodom. Par je bio četiri godine u braku, a zajedno imaju dvije kćeri, trogodišnju Willu i jednogodišnju DJ. Iako se na početku činilo da će razvod proteći mirno, čini se da je problem nastao s putovnicama djece.

Jonas odbija vratiti dječje putovnice

"Majka je ponovila dogovoreni plan obje strane da se djeca vrate kući u Englesku tog tjedna. Otac posjeduje dječje putovnice. Odbija vratiti putovnice majci i odbija poslati djecu kući u Englesku s majkom", stoji u spisima. "Djeca su trebala biti vraćena kući u Englesku 20. rujna 2023. Otac je spriječio povratak djece u Englesku, što je kršenje majčinih prava na skrb prema engleskom zakonu jer je Engleska uobičajeno boravište djece", piše dalje.

Jonas sad tvrdi da su djeca živjela s njim pola godine prije razvoda, dok je Sophie snimala u Velikoj Britaniji, što glumica poriče. Iz dokumentarca je otkriveno i da je do "razvoda došlo naglo".

"Vrlo iznenada se dogodio raspad braka stranaka. Strane su se posvađale 15. kolovoza 2023. Dana 1. rujna 2023. ili približno tog datuma otac je podnio brakorazvodnu parnicu protiv majke na Floridi. Dana 5. rujna 2023. ili približno tog datuma majka je iz medija saznala da je otac podnio zahtjev za razvod", stoji u spisima.

Inače, ova vijest dolazi dan nakon što je Sophie viđena na večeri s bivšom djevojkom Joea Jonasa Taylor Swift.

Pročitajte više