Soraja samo u odabranom društvu: Nakon partija s crnogorskom madam, s Ciganovićem otišla u Tunis

Foto: Instagram

U CRNU GORU prošlog su tjedna otputovale srpska reality zvijezda Soraja i bivša Farmerka Tamara Đurić. No nije to bio samo običan put, već je za njih party organizirala crnogorska madam Željka.

Ona je prošle godine bila uhićena u Tivtu u akciji Lutka kada je i puštena uz jamčevinu od 4 tisuće eura da se brani sa slobode. Tada su i Soraja i Tamara bile viđene u njezinom društvu, te su rado objavljivale fotografije s njom na društvenim mrežama.


Sličan se scenarij i ponovio prošlog vikenda. Atraktivne djevojke su viđene u društvu madam na elitnom partiju koje je organizirano u tajnosti i samo za odabrane uzvanike. Ovoga puta izostale su zajedničke fotografije, no priča se proširila regijom.

"Željka se voli družiti sa Sorajom i Tamarom. Ona ih je pozvala da dođu na primorje i za njih u klubu u Kotoru organizirala party. Nakon burne noći, Soraja je u subotu otputovala u Tunis, dok je Đurićeva ostala u Crnoj Gori", otkrio je izvor za Kurir.


Da se zabavlja i u Tunisu, Soraja se pohvalila na Instagramu. Iako poznata po provokativnim fotkama, ovoga je puta prekrila svoje adute. Ono što je još zanimljivije, društvo u Tunisu radi joj stilist Neven Ciganović.

Pročitajte više