Southparkovci ismijali Toma Cruisea i scijentologiju

JUNACI ultrapopularnog South Parka u najnovijem nastavku ovog odličnog humorističnog crtnog filma obilno su se sprdali na račun Toma Cruisea i njegove sekte scijentologije.

Prikazujući scijentologiju kao izrabljivačku sektu, Parkovci su ih okarakterizirali kao kult koji od svojih sljedbenika traži milijune dolara.

U nedavno emitiranom nastavku na američkim komercijalnim televizijama Tom Crusie se sakrio u ormar iz kojega ga je morala istjerati policija.

Kako javlja CNN, Tom Cruise je postao predmet sprdnje sve otkako se, gostujući u popularnom talk showu Oprah, toliko ponizio kada je javno obznanio vezu s glumicom Katie Holmes da je postao američki redikul broj 1.

Cruise se pred Oprah prenemagao kako je nevjerojatno sretno zaljubljen, vukao se po podu i skakao je po Oprahinom kauču, a njegovo su ponašanje mnogi okarakterizirali kao usiljeno i neprirodno.

Svoje mišljenje o scijentologiji dala je jednom američkom časopisu pop pjevačica Madonna, inače najpoznatija sljedbenica kabale.

"Ne znam što je scijentologija, i zato jer to ne znam nisam u poziciji da mogu imati mišljenje o njoj, a isto tako mislim da nitko drugi doista ne zna što ona jest. Zato bi svi trebali bi jebeno zašutjeti." - zaključila je Madonna.

Što se tiče South Parka, film je završio odjavnom rolom u kojoj su sve poslove, od glume, preko glasova do režije, odradili izmišljeni likovi John i Jane Smith.

Pročitajte više