Spasite im život: Tri prekrasna psa hitno traže nove vlasnike inače im ode glava

TRI napuštena psa bez doma pothitno traže nove vlasnike inače ih čeka smrt. Trenutno o njima brinu ljudi velikog srca iz Udruge Rina, no njihovih 60 dana je prošlo i ukoliko im se odmah ne nađu novi vlasnici, psi će po zakonu biti eutanazirani.

Blekica, to jest Doggy, Loptica i Max vas očajnički trebaju

Blekica je križanka njemačke doge, ali unatoč službenom nazivu, radije se odaziva na ime Doggy. Socijalizirana je, poslušna i mirna. Obožava ljude i druge pse, voli se maziti i rado dijeli "puse". Zna dati "pet", a čak se dobro slaže i s mačkama. Kratkodlaka je, tako da obavezno mora spavati u zatvorenom prostoru no držati je u stanu nije nikakav problem jer je poslušna. Ne linja se. Sterilizirana je, cijepljena protiv zaraznih bolesti i bjesnoće te čipirana. Stara je dvije i pol godine i očajnički treba nekoga tko će se o njoj brinuti. Ostavljena je na cesti s ostalih devet psića, koji su do sada svi udomljeni, a i ona to čim prije treba.

Loptica je veličine otprilike do koljena i ima pet i pol godina. Idealna je za stan ili kuću, lai mora boraviti u zatvorenom prostoru. Uredna je i preslatka, također cijepljena, sterilizirana i čipirana.

Max je pesek do ispod koljena, ima 15 kila i sve što želi je dom sa svojim mjestom za spavanje i samo svojom zdjelicom. Voli djecu, a i mačke. Drag je i skroman, obožava trčati za lopticom, a dobro se slaže s ostalim psima. Star je šest godina, cijepljen, čipiran i kastriran.

Ukoliko tražite novog ljubimca i prijatelja, ovi psi će sigurno ispuniti vaša očekivanja, a ako ih odlučite udomiti, spasit ćete im živote. Svi zainteresirani mogu se javiti Udruzi Rina na broj 098 169 44 46 ili udrugu pronaći na Facebooku.

Pročitajte više