"Spavala sam sa sestrom svog muža i nije mi žao, pokazala mi je nešto..."

Foto: Instagram

IZ NEKOG razloga čitatelji vole dijeliti s časopisima svoje problematične seksualne priče. Britanci imaju svoju Dear Deidre koju čitatelji pitaju za savjet kad zastrane, a australski Woman's Day objavljuje "stvarne životne priče". Posljednja koju su objavili tiče se žene, muža i njegove sestre.

"Peter je moja prva ljubav, upoznala sam ga nakon srednje škole na 18. rođendanu prijateljice. Nisam imala iskustva s dečkima pa sam bila sramežljiva, no on je bio brbljav i karizmatičan pa mi nije bio problem pričati s njim. Te večeri pričali smo satima, a poslije mi je bilo žao što nisam uzela njegov broj telefona. Nisam bila sigurna u sebe i mislila sam da je sve bilo samo prijateljski te da me ne želi opet vidjeti. Na veliko iznenađenje, nazvao me sljedećeg dana.

Nazvao je nekoliko prijatelja koji su bili na tulumu dok nije dobio moj broj. Nikad nisam imala dečka, no Peter je bio sve čemu sam se nadala. On je tada imao 22 i bio je stariji od mene. Radio je kao električar, imao je najslađi osmijeh koji sam vidjela i zaljubila sam se u roku nekoliko tjedana. Mislila sam da je savršen materijal za muža. Bio je visok, mišićav, zgodan i slagala sam se s njegovom obitelji. Povjerio mi je da želi kupiti kuću kad završi pripravnički.

Hodali smo tri godine dok sam studirala. Naša veza nije bila fizička niti smo razmjenjivali nježnosti u onoj mjeri u kojoj sam ja htjela, no nisam imala prijašnjih veza pa nisam znala je li to normalno. Peter je bio tipični frajer iz kvarta, bio je toliko galantan da je plaćao večere, brinuo za mene, vozio me na zabave i dolazio po mene, no nikad nije bio nježan, a seks je bio kratak i usmjeren samo na jedno. Ubrzo nakon završetka mog studija vjenčali smo se. Zaprosio me na večeri nakon promocije, ispred naših prijatelja i obitelji. Moji roditelji bili su presretni, a ja jako uzbuđena. Nakon vjenčanja kupili smo kuću i počeli zajedno živjeti. Nakon medenog mjeseca njegova mlađa sestra došla je kod nas. Ona je mojih godina, no studira u Sydneyu pa smo se dosad srele svega nekoliko puta. Vratila se kući kako bi našla posao, a Peter joj je rekao da može biti kod nas.

Bilo je očito da imaju iste gene, bila je prelijepa, s velikim plavim očima i jednako samouvjerena kao on. Isprava sam bila nervozna što je tu, no brzo sam shvatila sa smo slične. Gledale smo filmove nakon što bi Peter umoran od posla otišao spavati. Jedne od tih večeri pitala sam je ima li dečka, a ona se nasmijala i rekla da se njena obitelj pravi da to nije istina. Nisam razumjela, pa mi je rekla da je lezbijka i da njena obitelj to ne prihvaća. Bila sam iznenađena, nitko to nije ni spominjao.

Nekoliko tjedana kasnije je to opet spomenula. Pitala me jesam li ikad bila sa ženom, a priznala sam joj da sam samo bila s njenim bratom. Nikad nisam pomišljala na to da ga prevarim. Rekla mi je da je iznenađena jer sam prelijepa. Je li mi se upucavala? Prije nego što sam se snašla, ljubile smo se.

Bila je nježna, što je bilo nešto što dotad nisam doživjela. Završile smo u njenoj spavaćoj sobi. Nakon svega ušuljala sam se u krevet mužu. Nisam se uopće osjećala krivom.

Katie mi je pružila nešto što mi muž ne bi mogao pružiti, a ako ne zna za to, neće ga povrijediti. Katie je na kraju kod nas bila nekoliko tjedana, a kad je dobila posao, odselila se. Nikad to više nismo ponovile, no na obiteljskim večerama razmjenjujemo vragolaste osmijehe i namigivanja", opisala je žena. 

Pročitajte više