Spektakularno zatvaranje pjena party sezone u Aurori

AKTUALNI i svevremenski hitovi, preplanula tjelesa, kupanje i valjanje u pjeni, vatreni ples, i neopisivo vesela atmosfera samo su dio onoga što se ovo ljeto događalo na popularnim pjena partyjima u primoštenskoj Aurori. Ništa manje pjene kao ni lude zabave ne očekuje vas ni za kraj pjenušave ljetne sezone ovu subotu 28. kolovoza, a uz Disco, House i R' N' B kombinaciju glazbe pod vodstvom DJ Mike, Aurora je pripremila i specijalni show za pamćenje.
 
Da su se pjena partyji i ovu sezonu pokazali kao vrhunski ljetni oblik zabave omiljen među mladima najbolje svjedoče fotogalerije Aurorinih tuluma u mjehurićima i posjećenost koja je ovo ljeto rasla iz nedjelje u nedjelju. Kao zahvalu klub ovu subotu posjetiteljima i ljubiteljima mjehurića priprema veliki završni pjena party i poseban program koji atmosferu namjerava uzdignuti do vrhunca uključujući mega slapove pjene i specijalne vizualne efekte i vatromet za potpuni ugođaj. Ne propustite još jednu, posljednju priliku za uzavrelu zabavu, s manjkom odjeće i viškom dobrih emocija uz koktel u ruci oprostiti se od odlične sezone i zajedničkih cjelonoćnih druženja. Vrata su otvorena od 22 sata pa do ranog jutra. Cijena ulaznice do ponoći je 30, nakon ponoći 40 kuna.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti je što prije poslati mail naslovljen sa "Aurora pjena party - 28. kolovoza" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više