Spice Girls će putem reality showa tražiti dvojnice

NEKOĆ planetarno popularan girl bend Spice Girls u posljednje vrijeme na različite načine pokušava oživjeti staru slavu, ali to, zbog drugih obveza, baš i ne polazi za rukom. Zbog toga su odlučile priliku pružiti novim licima koja će neodoljivo nalikovati na njih. Mel C, Mel B, Geri Halliwell, Victoria Beckham i Emma Bunton razrađuju ideju reality showa putem kojega će birati svoje dvojnice koje će potom nastupiti u mjuziklu "Spice Girls".

Sve je krenulo od Mel B

Originalne Spajsice će sjediti u žiriju, analizirati i savjetovati svoje dvojnice, a djevojke koje se prijave trebat će što više sličiti Sporty, Scary, Ginger, Posh i Baby Spice. Prošlo je dosta vremena od kada su Spice Girls žarile i palile svjetskim pozornicama, mnogo se toga promijenilo u njihovim životima, a i same su krenule različitim putevima. Obiteljske i majčinske obveze bile su jedan od razloga zbog kojih su skratile povratničku turneju.

Sličnu ideju o pronalasku Spice Girls dvojnica nedavno je iznijela Mel B, ali njezin projekt, koji nije zaživio, imao je malo drugačiju koncepciju. Cilj mu je bio pronaći mlade pjevačice koje bi trebale oformiti novi ženski bend po uzoru na te najboljim kandidatkinjama pružiti priliku da postanu slavne kao što je to nekada bila seksi petorka. Od osnutka 1994. godine u Londonu Spajsice su bile velika britanska pop atrakcija, a njihovi albumi prodani su u preko 25 milijuna primjeraka širom svijeta. Povratničkom turnejom zaradile više od šesnaest i pol milijuna funti.

Pročitajte više