Splićanka Miranda Viđak: U vezi sam s Bruceom Willisom

IAKO je Splićanka Miranda Viđak početkom listopada demantirala informaciju objavljenu u New York Daily Newsu, kazavši kako nije u vezi s filmskom zvijezdom Bruceom Willisom, dva tjedna kasnije u razgovoru za Gloriju ispričala je drugu priču.

Podsjetimo, početkom listopada tabloid New York Daily News objavio je informaciju kako su Bruce Willis i "hrvatska manekenka" viđeni kako izmjenjuju nježnosti u njujorškom klubu Pink Elephant. U razgovoru za Jutarnji list sljedećeg dana Miranda je demantirala te informacije, ustvrdivši da su ona i Bruce "samo prijatelji".

No, u dva tjedna situacija se ipak promijenila, pa tako Gloria u novom broju donosi priču Mirande Viđak, koja je potvrdila da je u vezi sa filmskom zvijezdom.

Miranda je potvrdila kako joj se Bruce počeo udvarati prve večeri kad su se upoznali, na poslovnom sastanku kod zajedničkih prijatelja, inače vlasnika kluba Pink Elephantu, gdje Miranda radi kao promotorica

No, do susreta je ponovo došlo za par dana nakon partya održanog povodom premijere filma "Taxi", kad su počele frcati prve iskrice.

Splićanka, koja u New Yorku studira na prestižnom modnog dizajna Fashion Institute of Technology, brzo se zbližilila s Bruceom i otad se s njim viđa gotovo svaki dan.

"Sve zanima kada i gdje ćemo se pojaviti, tako da nismo opušteni. Zato se viđamo tajno, šetamo gdje nema nikog i trudimo se biti neprimjetni; oboje nosimo poderane traperice, on se skriva ispod kape pa izgledamo kao dvoje klošara." – kazala je Miranda.

Pročitajte više