SPOILER ALERT Gledatelji uočili banalnu grešku u najnovijoj epizodi GOT-a

Foto: Twitter

SPOILER ALERT!

AKO NISTE POGLEDALI ČETVRTU EPIZODU "IGRE PRIJESTOLJA" PREPORUČAMO DA NE ČITATE DALJE!

Gledatelji "Igre prijestolja" u sinoćnjoj su, četvrtoj epizodi osme sezone, uočili jedan detalj kojemu definitivno ne bi trebalo biti mjesto u seriji.

Tijekom scene prolasve u Winterfellu na stolu se mogla vidjeti čaša iz Starbucksa. Čaša s prepoznatljivim znakom stajala je ispred mjesta na kojem je sjedio Jon Snow. 

U kadru s čašom iz Starbucksa vidi se i Daenerys pa se internetom brzo proširila ista fora: "Nije lako onom zaposleniku Starbucksa koji je trebao napisati njezino ime na čašu kave".

Snimka detalja odmah je preplavila društvene mreže i sad fanovi nagađaju je li riječ o greški (iako je mnogima teško povjerovati da nitko od mnogobrojne ekipe koja je radila na najpopularnijoj seriji na svijetu ne bi uočio tako banalnu pogrešku) ili namjeran potez autora serije kako bi stvorili još veći "hype". Neki nagađaju da bi riječ mogla biti čak i o reklami.

Inače, četvrta epizoda osme sezone "Igre prijestolja" fanove je ostavila pomiješanih emocija. Trajala je gotovo sat i 20 minuta, a dojam koji je ostavila jest kaotičan jer se u dogodilo puno stvari, no malo njih ostavilo je očekivani emocionalni dojam.

Pročitajte više