SPOILERI Odjavna špica novog Spider-Mana otkrila detalj koji mijenja sve

Screenshots: YouTube

NOVI nastavak Marvelova "Spider-Mana" u samo dva tjedna prikazivanja zaradio je više od 580 milijuna dolara i postao šesti najuspješniji film ove godine, a jedan mali, naoko nevažan detalj s odjavne špice dao je novo svjetlo čitavoj radnji filma i nagovijestio što će se događati u idućem nastavku.

Tekst koji slijedi sadrži spoilere pa ako niste gledali novog Spider-Mana ili ne želite znati ništa o nastavku, nemojte ga nastaviti čitati.

U odjavnoj špici se, naime, jasno vidi da su likovi Nick Fury i Maria Hill, koji se pojavljuju kroz cijeli film, čitavo vrijeme prerušeni. Zapravo se radi o Talosu i Soren iz "Kapetana Marvela", paru koji mijenja oblike, dok se pravi Nick i Maria odmaraju u luksuznoj svemirskoj postaji.

Još jedna crtica tijekom filma otkriva pravu istinu, ali je većini gledatelja promaknula u brzoj i dinamičnoj radnji. Govoreći o Zemlji, Nick Fury glavnom liku Peteru Parkeru, odnosno Spider-Manu, spomene "vaš svijet" umjesto "naš svijet", čime daje naslutiti da zapravo nije s našeg planeta.

Film "Spider-Man: Far From Home" ("Daleko od doma") režirao je Jon Watts, otprije poznat po skrivenim tragovima u svojim filmovima. U glavnoj ulozi, po drugi put u "Spider-Man" franšizi, pojavljuje se 23-godišnji britanski glumac i plesač Tom Holland.

Pročitajte više