Sport iz ljubavi: Fani Stipković opet bacila pogled na rukometaše

IAKO manekenke prati glas kako vole nogometaše, u svakom slučaju postoji iznimka, pa tako i u slučaju Fani Stipković. Novinarka i manekenka Fani Stipković sinoć se pojavila na predstavljanju novog dresa Hrvatske rukometne reprezentacije. "Inače sam veliki ljubitelj Adidasa i došla sam pogledati novitete i pozdraviti ljude", rekla nam je Fani. Vrlo nam je zanimljiv bio njen dolazak na takvu vrstu promocije pa smo se zapitali je li neka nova ljubav na pomolu? Naime, kako saznajemo od pasioniranih rukometnih navijača, Fani se često pojavljivala na utakmicama nekadašnje stare postave RK Zagreba dok je jedan od igrača bio Vedran Zrnić s kojim je ona, tvrde upućeni, bila u ljubavnoj vezi. "To nije istina, zamijenili ste me s nekim", odrješito nam je rekla Fani.

Ne sjeća se ljubavi s Vedranom Zrnićem

"Ne zanimaju me rukometaši, a ni rukomet. Ne znam čak ni kako im je izgledao prošli dres, ali ovaj mi je OK, koliko mogu procijeniti", rekla je večeras Stipković. Nestašna Fani nije baš prevelikog pamćenja, jer je sama sebi uskočila u usta tom izjavom. "Rukomet pratim jako dugo, jer sam se kao tinejdžerica bavila rukometom. Neke od naših rukometaša imala sam prilike i privatno upoznati i mogu reći da se radi o zaista dobrim i skromnim dečkima", rekla je Indexu Fani Stipković prije samo dva mjeseca. Prema našem izvoru, Fani itekako voli rukomet, ipak je često sjedila sa svojom bivšom prijateljicom Nevenom Rendeli na tribinama  i pratila mlade rukometaše u njihovim uspjesima i neuspjesima. No, je li se vratila na početak, je li ponovno poželjela jednog "dobrog i skromnog dečka" kojega će bodriti s tribina, nije nam htjela otkriti nego je izgubila pamćenje.

Osim Fani, na svečanosti se pojavila voditeljica Renata Sopek, organizator Cro A Portera Viktor Drago, pjevačica s povremenim glumačkim izletima Lana Klingor, urednik "Red Carpeta" Daniel Delale, a cijelu promociju je vodila danas pravnica, nekad manekenka Mia Šlogar. Novi rukometni dres prvi put će službeno "zaigrati" već ove srijede na kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo koju će naši reprezentativci odigrati protiv Finske.

A.M.
Foto: Kristijan Horvat

Pročitajte više